Gå til innhold

Offisiell HTC One tråd - (M7), 2013


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Står litt spent mellom denne og S4 jeg, kan bli spennende å se hva Samsung lanserer på fredag! Håper for guds skyld de har endret design på S4. Foretrekker egentlig HTC med Sense, ihvertfall fremfor TouchWiz! Min Desire HD begynner å bli moden for utskiftning nå...

Lenke til kommentar

Synd at HTC skal slite med produksjonsproblemer med HTC One. Bortsett fra et litt snodig navnvalg så ser dette ut som den mest interessante Android modellen på en god stund om du spør meg.

 

Den har friske spesifikasjoner jevnt over hele veien, de har satset på skikkelig kameraoptikk istedenfor "høyt antall megapiksler" og ikke minst så leverer de her den første telefonen siden iPhone 4 som jeg faktisk kan være tilbøyelig til å si meg enig at har like godt, om ikke bedre design og byggekvalitet (må dog få litt hands-on erfaring før jeg kan kommentere selve byggekvaliteten riktignok.)

 

 

Her har de tydeligvis dratt den helt ut, og da er det jo synd at de skal få problemer med å få levert telefoner.. Det eneste som trekker ned så vidt jeg kan se er potensielle problemer med batteriet, og det faktum at HTC har klart å gjøre Sense enda mindre attraktivt enn hva det allerede var.. Denne ville jeg nok rootet på flekken å få lagt inn stock Android, det er det heller liten tvil om. Det er veldig synd, for de fleste rooter jo ikke telefonene sine og jeg tror HTC Sense ene og alene vil redusere salgstallene for denne telefonen, dessverre.

 

 

Hadde denne blitt levert med Windows Phone 8 istedenfor Android så hadde det nok blitt en slik på meg inntil Apple eventuelt hadde imponert meg med iOS 7.0, noe jeg tviler på at de kommer til å gjøre.

 

 

Om det stemmer at Samsung fortsetter med samme plastikkdesignet på sin Galaxy serie så tror jeg HTC kan dra mange kunder her da jeg kjenner ganske så mange som ikke er helt tilfredsstilt med plastikkfølelsen til S3 så om Samsung kun tenker spesifikasjoner og ingenting annet så tror jeg de fort kan finne ut at markedet er relativt mettet på spesifikasjoner, telefonene er generelt raske nok for folk flest allerede og at det å fokusere litt mer på design, og generell følelse av god byggekvalitet kan bli ditto viktig fremover.

Lenke til kommentar

De reklamerer vel med blinkfeed som kan vel slås av? og enda mer fra stock android.

så jeg har sett på dette som et steg nærmere Stock enn enda mer Sense..

det er vel det den har fått ros for?

 

Nå har jeg hatt HTC på 4 av de siste 5 telefonene, og kjøpt hver gang de har lansert....og har vel egentlig bare skjønt at de alltid har problemer med å levere. Men så kan det sies også at den leverandøren jeg har snakket med ikke får første batch, så jeg skal ikke rope ulv altfor høyt her.

 

Men at de ikke klarer å levere til første dato er nok 100% sikkert.

 

Av en eller annen grunn er det teknikmagasinet som alltid er tidlig ute med å få disse inn i butikkene.

 

noen gode innkjøpere der tenker jeg. En del av de som selger til bedrift(hvor av vår leverandør) prioriterer sannsynligvis ikke denne, siden S4 er sannsynligvis for dem en mer attraktiv telefon sammen med Iphone5.

 

designmessig og byggkvalitet synes jeg HTC one X var fantastisk, og denne ser ut til å bli enda bedre.

Lenke til kommentar

For min del er det bare bra at Htc One blir utsatt.. Om den kommer i slutten av april, starten av mai så er det gull verdt for det er akkurat da bindingstiden min på one x+ går ut .. Bare til å kjøpe telefonen via chess sin nettbutikk igjen om prisen er like lav som den var på one x og one x+

 

Når sant skal sies ser det ut som HTC faktisk bruker tid på promotering av denne telefonen. Tidligere topp modeler har ikke blitt promotert i det hele tatt. Hvem fikk faktisk med seg at One x+ kom ut på markedet +

 

Håper HTC har lært av sine tidligere feil å at dem kommer seg opp på salgslistene. De har bra design, bra hardware og det beste android skallet som er. Hadde dem bare hatt MYE bedre kundeservice og brukt tiden på å promotere sine telefoner..

Lenke til kommentar

Hadde HTC vært lure, noe som de ikke er så hadde dem hatt mobilen i butikken 20 februar, dagen etter lansering og tatt en del av salget til S4 og 5S. Nå vil disse to spise htc sine markedsandelser. Noen tenker at det ikke er stress for htc slipper ut toppmodeller i hytt og pine så denne bli utdatert om en måned, men tilfelle er at denne skal være den eneste high-end telefonen deres i år. Trenger ikke å være rakettforsker for å finne ut at dette er oppskriften for å gi bort sårt trengte markedsandeler.store.. Utsettelse i UK er bekreftet.

Endret av Lakrisbåt
Lenke til kommentar

Hehe, blir litt offtopic dette, men Nokia har virkelig strandet. Har ingen tro på dem. De lager bra telefoner som også ser fine ut, men det at de holder fast til et operativsystem som kan sees på nisjemarked og for spesielt interesserte er ingen god strategi. I hvert fall når dem ønsker å selge telefoner i både billigprisjiktet og det dyre. Heldigvis har dem tatt livet av Symbian. Det samme gjorde Samsung med Bada OSet sitt. Mobilmarkedet er ikke stort nok til særlig mer enn to butikker for apper. Hadde Nokia gått over til android så hadde salget deres fått en skikkelig boost.

 

Over til Htc igjen. Lurt av dem å både tilby windows og android. I tillegg ser jeg de har lansert en developertelefon av One som selges uten sim/kontrakt og opplåst bootloader. Det tror jeg er en lur ide.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...