RMBB Skrevet 17. februar 2013 Del Skrevet 17. februar 2013 Dette blir jo litt lokal, men forsøker å legge inn en tråd her. Har holdt på i lange tider nå for å lage samme chop suey saus som Mr. Wok i Porsgrunn og Skien. Problemet er at jeg ikke får det til. Noen som har noen tanker om ingredienser de bruker? For de som ikke har spist der så er det en slags søt variant av chop suey som er skikkelig god! Har ikke smakt lignende i noen andre restauranter. Lenke til kommentar
Freidig Skrevet 18. februar 2013 Del Skrevet 18. februar 2013 Jeg har faktisk lurt på det samme selv! Fordi jeg elsker den sausen Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå