Gå til innhold

Mr wok i Skien og Porsgrunn, hva slags chop suey saus? (ingredienser)


RMBB

Anbefalte innlegg

Dette blir jo litt lokal, men forsøker å legge inn en tråd her.

 

Har holdt på i lange tider nå for å lage samme chop suey saus som Mr. Wok i Porsgrunn og Skien. Problemet er at jeg ikke får det til. Noen som har noen tanker om ingredienser de bruker?

 

For de som ikke har spist der så er det en slags søt variant av chop suey som er skikkelig god! Har ikke smakt lignende i noen andre restauranter.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...