Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Hei folkens!

Har et like problem her så skal bare begynne å fortelle hele historien, så legger jeg spørsmålet kort nederst i posten! ^^

 

Jeg har akkurat (2 dager siden) fått meg en ny data fra komplett som fungerer supert! Jeg lastet ned alle spill som jeg liker, WoW, LoL, CoD osv og koblet til headsettet mitt for å høre på musikk, teste ut litt. Lyden var sånn sirka den samme som den var med min gamle pc (acer laptop), bare at jeg følte for å skru opp lyden litt.

Så til der jeg merket noe var galt. Jeg lastet ned skype og skulle snakke med noen venner, jeg ringte dem og hørte så vidt den ringe lyden og når de svarte hørte jeg så vidt dem og de sa at det hørtes ut som jeg var veldig langt borte fra mikrofonen.

 

Jeg gikk inn på lyd instillinger som all ville gjort og fikset det med at jeg hørte dem (det gjorde jeg på skype instillinger), men de hørte meg så vidt fortsatt. Jeg har søkt mye på nettet og ikke kommet til noe svar! :(

 

Jeg skrudde opp boost fra 0db til 30 (maks), men det ga et sjukt med støy i bakgrunnen, skrudde ned til 20, fortsatt mye og nå har jeg det på 10db, der det ikke kommer noe støy, men vennen min må ha lyden sin på fullt om han skal høre meg ok.

 

Han sa det var slik med alle stasjonære pcer, er dette sant? :(

 

-Hvordan kan de høre meg bedre på skype? Når jeg snakker i mikrofonen og ser på instillingene på mikrofonen går nivået bare opp til 1 om jeg snakker høyt (de grønne linjene som stiger når jeg snakker) og det burde ikke være nødvendig å ha volumet til mikrofonen på maks og bruke boost i det hele tatt :S

 

 

Detaljer: Jeg har et steelseries siberia v2 headset som funket bra på laptoppen min og det har 3,5 plugger. Jeg bruker pluggene på forsiden av dataen, har prøvd bake til ingen nytte.

Skal sjekke posten aktivt! :)

 

Takk! :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har samme problemet og vet ikke helt hvordan jeg skal gå frem.

Har konstant susing når jeg har på mic boost, noe som er plagsomt for de andre å høre på i lengden.

 

Hovedkort

 

Headset

 

Jeg har lest at USB headset skal generelt ha bedre mics og har lånt av min bror og kan bekrefte at det hjalp. Problemet er bare at de headsettene var utrolig plagsomme å ha på seg og jeg synes det jeg har er veldig komfortabelt. Er det noen måte jeg kan øke volumet uten boost?

Har for eksempel vurdert å kjøpe et eksternt lydkort. Eller må jeg bite i det sure eplet og kjøpe nytt headset? Eventuelt noen forslag? Må være et som ikke er "tett" (type Corsair Vengeance eller Logictech G35) da jeg får vondt i hodet at disse og blir helt surrete om jeg ikke hører lyder rundt meg i rommet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...