Gå til innhold

Luis Suarez-tråden


Old Game

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er jo liten vits i å diskutere det her nå.. Alle er vel enige om at straffen er grei dersom det er åpenbar rasisme. Bevisene må vi jo se. Fram til jeg ser bevis, så støtter jeg mitt eget lag og eventuelle spillere på laget.

 

Helt enig, som jeg sa i går så er det håpløst å begynne å diskutere i detalj før vi ser hva som er grunnlaget. Men det virker som klubben er fast bestemt på å kjempe alt de kan for Suarez i denne saken, og imo. så virker det som om det er oppriktig også. Kenny twitret tilogmed om det i går.

 

På inneværende tidspunkt så synes jeg det er mye som virker rart, og det kommer jeg til å synes til mer info kommer fram. Og jeg synes det er naturlig å støtte klubb og spiller som best man kan, blir straffen tilslutt stående så er selvfølgelig det noe jeg/vi må forholde oss til, men hvis så er tilfellet så både håper og tror jeg at klubben er i stand til å takle det også på en bra måte.

Lenke til kommentar

8 kamper hadde jeg ikke trodd at han skulle få. Menmen, send han til Barca og hent Podolski og Torres.

Lol, hvor mye forventer du at Barca gidder å betale for han for øyeblikket?

 

Lol, hvor sa jeg at de må betale?

Hvor skal pengene til å hente inn Podolski og Torres komme fra?

Endret av Atald
Lenke til kommentar

Vet du forskjellen på Suarez sin og de andre? Rasisme.

DU har vel fått med deg anti-rasisme, vend rasismen ryggen, lets kick rasism out of football og det er mange mange flere. Helt urolig at du prøver å likestille rasisme med en albue.

 

Likestiller det på ingen måte, men når både FA og Evra sine uttalelser går på at Suarez ikke er rasist så kan jeg da få være litt irritert på at straffen er bygget på nettopp det, bare uten å bruke ordene..?

Lenke til kommentar

Så lenge Liverpool anker dommen vil den jo ikke tre i kraft med det første, heldigvis. Vi er veldig avhengige av finessene til suarez gjennom jula.. Håper inderlig at Carroll får en gåll eller to i dag, slik at han får opp selvtilliten. Gutten må jo være ødelagt av å ha det presset på seg..

 

Nå er det nok mange her som føler deg rasistisk trakasert men la gå! :whistle:

 

For ikke å snakke om vårt eget Black Boy-krydder :p

Lenke til kommentar

Ser ikke bort ifra at FA's bevis er Evras påstand... Hvis det stemmer at Suarez ikke med intensjon har gått inn for å være rasistisk, så er 8 kamper helt latterlig. For at den straffen skal være rettferdig, må det legges frem bevis der det uten tvil kommer frem at Suarez var rasistisk vel vitende om at det han sa var galt. Negrito/Negrita bør eventuelt føre til en straff, men ikke 8 kamper. Uansett, redegjørelsen for straffen skal bli spennende å se. Dersom Suarez ikke har sagt noe, i det hele tatt, så bør Liverpool FC ta dette videre til rettsapparatet for å frikjenne Suarez, og eventuelt ta ut tiltale mot Evra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...