Gå til innhold

Sunn iskaffe


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Iskaffe må (desverre) ha sukker i seg for å bli ordentlig. Jeg går på lavkarbo, men iskaffe er en av de tingene jeg likevel bruker sukker i. Bruker dog økologisk brunt sukker, som er både bedre på smak og litt mindre usunn enn hvitt sukker.

 

Her er oppskriften jeg bruker:

1 dobbel espresso, så sterk som mulig

1/2 ts sukker røres i mens den er varm

Dette helles over i et glass med isbiter og ristes/røres.

Denne kan utvides med litt fløte/helmelk, og/eller smaks-siruper av ønsket type og krydder/etc for uendelig variasjon.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...