Gå til innhold

Skjermvalg


xKimStian

Anbefalte innlegg

Hei, trenger litt hjelp til valg av skjerm, skjermen skal brukes til spill og foto redigering for det meste.

 

Jeg har nå denne skjermen: http://www.dustinhome.no/product/5010655704/benq-gl2450hm-24-wide-tft-led-black/#intcmp=searchProvider_SiteSeeker

 

Funker fjell til spill siden det går mest i FPS sjangeren, men bilde redigering så er det så å si ikke mulig pga. at fargene kommer ikke frem, det er veldig kornete.

 

så har jeg testet denne: http://www.lefdal.com/product/data/pc-skjerm/AOCE2450SWHK/aoc-23-6-led-skjerm-e2450swhk

 

Enda dårligere enn BenQ skjermen.

 

Så kommer oppgaven, dette skal da være billigst mulig siden jeg til vanlig bruker tv'n som skjerm men dama er ikke så fornøyd med at jeg bruker stua og tv'n så å si hele tiden, bilderedigering tar jo sine timer når man først setter seg ned :p

 

Eneste krav jeg setter er 1 HDMI inngang, 1 DVI, trenger ikke høyttaler osv. 5 ms max og noe grei bildekvalitet så det er mulig og se ett bilde sånn som det skal være.

 

Pris: Helst rundt 2 lapper.

 

Takker og bukker for forslag :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

leste nettopp hw.no sin test av denne: http://www.dustinhome.no/product/5010646087/eizo-foris-fs2333-23-wide-tft-led-black/?utm_campaign=mediehuset&utm_source=prisguide.tek.no&utm_medium=pricecompare&utm_content=1517

 

Jeg tror kanskje jeg legger i noen hundrelapper ekstra så har jeg en skjerm jeg er fornøyd med, testen var mest fokusert på spill, men regner med at IPS panelene er mye bedre til bilderedigering, samt at den er 3,4ms :)

Lenke til kommentar

Leste testen av 2331, det merkes etterslep på den siden den er en 7ms skjerm, da blir ikke den et alternativ, men FS2333 virker som en sikker vinner for mine kriterier.

 

Men jeg avventer litt med å bestille, blir ikke før i morgen likevel så jeg tar gjerne i mot flere forslag, gjerne av noen som har erfaring fra skjermen :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...