Gå til innhold

Formula 1 2013!


Anbefalte innlegg

Her Monaco en high-deg bane egentlig? Det går vell med en del gummi i traction-sonene kanskje?

 

De kjører på super-soft og soft, så er ikke en high deg nei. I 2011 kjørte vel Vettel nesten 50 runder på samme dekk og vant om jeg ikke husker feil.

 

Nope, stemte det. Han ble imidlertid reddet av safety car et par runder før slutt, så det var vel grunnen til at det gikk. Alltid en heldig motherfucker den fingern.

Endret av Dassen
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kult.

 

Mine felles F1-fans, synes dere det er teit at i for eksempel skisport at utøverne har forskjellige ski? :p

 

Å høre at "ja Petter har gode ski i dag!", da blir jeg sur. I F1 har de riktignok forskjellige biler, men tenk på d som kroppen din. De har samme kontaktflate med bakken (dekkene) + en haug av regler og tross at bilene er bygd rundt om i verden, er det kun få sekunder som skiller de. Nå kan det ikke akkurat sammenlignes, men jeg synes de burde ha hatt samme ski hele gjengen. Gjerne smørefrie så slipper de det problemet der. Det er ingenting som er "fair" i skisport liksom mtp utstyret de bruker, og da er det bare å dope seg da :D

Lenke til kommentar

Jeg sliter litt med å se poenget ditt, men dersom jeg forstår deg riktig, så er jeg enig i at lik dekkprodusent for alle bilene er det eneste som er fair. Denne sesongen virker det som om bilene blir utviklet rundt dekkene omtrent. Mercedes og Lotus har klart å få en bil som "skrur på dekkene" umiddelbart (særlig ved høye temperaturer), Ferrari har også fått til dette til en viss grad. De som sliter kan skylde seg sjæl.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...