Gå til innhold

Formula 1 2013!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

La oss spå starten...

 

Rosberg og Vettel kommer greit fra det. Siden Vettel starter på dirty side of the grid, kommer han ikke før Rosberg til første sving. Alonso og Massa får bra starter. Alonso er på riktig side og kommer til å ligge side om side med Vettel inn i første sving, Massa rett bak. Di Resta driter seg ut. Ikke under selve starten, men på vei mot første sving, og taper sin plass til Sutil. Webber taper til Raikkonen og Hamilton og er mellom Hamilton og Button inn i første sving.

 

Dette kan bli spennende! Og ja, jeg vil også ha Raikkonen på pallen! :D

Endret av johanf
Lenke til kommentar

DRS er for å unngå at løpet blir en lang bilkø hvor alle ligger etter hverandre, og ingen klarer å komme forbi. Optimalt skal DRS gjøre så bilene er side ved side når de kommer inn i svingen, men altfor ofte er DRS sonen for lang og bilen bak kjører forbi lenge før svingen.

Lenke til kommentar

Trist med Alonso! Tror han hadde vunnet i dag om det ikke hadde vært for de helvetes DRS-problemene. Ellers et veldig bra løp. Bra gjort av Raikkonen og Grosjean.

 

Jeg og synes DRS er teit. Hadde vært spennende å sett hvordan ting hadde gått dersom en ikke hadde det med dagens biler. Det er jo ikke i nærheten av like mye aero på de som det var i 2007 og 2008. Pluss at vi har jo dekkene som er en stor utfordring, men da kan det vell lett bli hvem som greier å holde ut lengst for å pitte og ingen racing som vi så i dag.

Lenke til kommentar

Bestemte meg for å ikke diskutere dette, men ble ikke noe av det..

 

I tiden før drs var formel 1 MYE mer spennende, for da måtte de faktisk ha BALLER for å tørre å kjøre forbi, og de virkelig gode førerene skilte seg fra de som ikke er like gode.

 

Hvis de skal gi de fordeler, kan de ikke heller gjøre som i Indycar, gi de 10 stk HP boosts i løpet av ett løp som de kan bruke når de vil, og bør tenke ut NÅR.. I stedet for at fører X kjører forbi fører Y pga drs, så blir han forbikjørt igjen av fører Y i neste runde pga samme jævla DRS'en ? Er jo så dumt. Det skulle iallefall ikke ha vært ubegrenset.

 

Bort med DRS og KERS, inn med fuel fylling og racing for de som trenger trillebår til ballene!

Endret av Hardboiled Rice
Lenke til kommentar

Tydeligvis ingen som husker hvor kjedelig det fra før DRS... Hvis jeg ikke husker feil, så måtte man ha 2 sekunder bedre rundetid for å klare å kjøre forbi den som lå foran. Og det var ikke ofte.

 

Jeg er ikke bare positiv ift DRS, men det er bedre enn å se alle bilene kjøre i kø etter hverandre, og at hele løpet avgjøres på hvem som klarer å utføre pitstopp kjappest. For det var slik før DRS kom.

Lenke til kommentar

Jepp, før DRS var det pitstops som avgjorde det meste. Det er det jo i dag også forsåvidt..

 

KERS er jeg egentlig for, selv om jeg på en måte ikke ser poenget i å fylle bilene med mer skrot og batterier. Dog gir det en bedre mulighet til å kjøre forbi/forsvare seg med. Jeg vil se KERS uten DRS. Da handler det jo mye mer om sporvalg. At dekkene også lager så digre klomper med brukt gummi er jo også et problem spør du meg, da en kanskje ikke ville tatt like store sjanser på å kjøre forbi fordi det er et helsike å kjøre på disse bitene med gummi.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...