Gå til innhold

Formula 1 2013!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er vel det at kontaktarealet til wets er mye mindre enn kontaktarealet inters, som igjen er mye mindre enn kontaktarealet til slicks som gjør at dekkene slites raskere. For å gi wets/inters litt holdbarhet vil jeg tro de er lagd av den harde gummiblandinga.

 

2013_range.png

Endret av Sveern
Lenke til kommentar

Så ikke live i dag (kun replay etter The F1 Show) og da var det Brundle (fikke sett så mye pga andre ting men det var vertfall Mr. trousers)

 

Skigåing ja... litt spennende er det jo når det er litt kjemping siste få kilometerne, men når det fremdeles er 15km igjen "JA VI SER NORTHUG HAR MYE KREFTER IGJEN" - HOW CAN THE KNOW!? Så synes jeg det er teit at alle får gå på hvilke ski de vil med hvilke smøring de vil. I F1 har vi jo i det minste samme type dekk (nå for tiden riktignok).

Lenke til kommentar

Hardhetsforskjellene oppstår nok også mye pga forskjellig driftstemperatur. Supersoft blir nok en del varmere enn wet og derfor også mykere.

 

Eg tror det er litt feil.

 

så vidt eg skjønner er optimal driftstemp ca 110 grader på alle dekk. De myke dekkene blir lettere varme, men de skal ikkje holde høyere temperatur enn de harde. Så derfor velger de myke dekk der de tror været er kaldere eller egenskapene til banen gjør at det blir vanskelig å få nok varme i de harde dekkene.

 

Men det er min teori, har ikkje sett det bekreftet noested :)

Lenke til kommentar
Eg tror det er litt feil.
Jeg svarte egentlig uten å ha tenkt meg om. Dette er noen av verdens mest avanserte dekk og at jeg "logisk" skal kunne tenke ut hvordan de funger og oppfører seg i praksis i 200km/h er silly. :)

 

Min post kan omskrives til dette som er den delen av meldingen jeg mente å få frem uten å anta for mye om hvorfor: «De kjennes nok like harde ut når de er kalde, men forskjellene blir nok klarere når de aller er i optimal driftstemperatur.»

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...