EveryNever Skrevet 24. januar 2013 Del Skrevet 24. januar 2013 Hei, jeg har altså et rør med vaniljeextract som har skilt seg. Det skal jo bare være ren extract med bourbon og rørsukker, men jeg lurer da på hvor lurt det er å fortsette å bruke denne, og eventuelt hvor lenge? Går fortsatt an å snu den et par minutter så den holder seg midlertidig. Håper på svar! Lenke til kommentar
RunRookieRun Skrevet 25. januar 2013 Del Skrevet 25. januar 2013 Hei, jeg har altså et rør med vaniljeextract som har skilt seg. Det skal jo bare være ren extract med bourbon og rørsukker, men jeg lurer da på hvor lurt det er å fortsette å bruke denne, og eventuelt hvor lenge? Går fortsatt an å snu den et par minutter så den holder seg midlertidig. Håper på svar! Om det ikke finnes noe dato-stempling, og den er oppbevart riktig så er det vel bare å smake litt på den da ;-) Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå