Gå til innhold

Steke kjøttdeig for lenger holdbarhet?


Jofred

Anbefalte innlegg

Heisann, jeg er kommet i en situasjon der jeg har to kilo kjøttdeig som går ut på dato i dag.

 

Tanken var å spise 500 gram, og steke resten for å så spise 500 gram til middag hver dag. (Har ikke fryseboks akkurat nå)

 

Er dette noe jeg kan gjøre uten å ende opp med borgerkrig i magen?

Endret av Jofred
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

(Har ikke fryseboks akkurat nå)

 

 

 

Har du vindu der du bor - går det an å åpne vinduet - hva er tempen ute - og hvis du har det forannevnte - har du fremdeles ikke muligheter for å kjøle ned ting eller fryse kjøttdeigen?

 

:)

Lenke til kommentar

Jeg har kjøleskap, men fryseboks-delen tok kvelden nylig.

Jeg tenkte (selvsagt) å kjøle ned den resterende kjøttdeigen i bokser eller lignende, og legge den i kjøleskapet.

 

Godt forslag å legge det ute, men det tørr jeg ikke :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...