PcAj Skrevet 19. januar 2013 Del Skrevet 19. januar 2013 Hei som emnet sier, lurer jeg på den optimale måten å beholde kullsyre i cola-flasker, plastikk 1og1/2 liter, hovedsaklig etter de er åpnet. De fleste vet jo at kullsyra forsvinner ganske raskt etter åpning, så da gjelder det å få drukket opp brusen fort nok. Her i huset kastes det mye brus på grunn av dette, kanskje man drikker litt cola og litt fanta og da er begge åpnet og blir raskt veldig lite kullsyre. Så jeg søkte gjennom nettet men fant ikke noe, så poster her. Kan jo høres litt teit ut at jeg lurer på dette, men tenker mer på ting som temperatur og evt. Triks som å snu flaska opp ned eller noe. Det er jo åpenbart at man skal skru hardt igjen etter åpning, men ting bortsett fra det... Noen som hvet? Takker for svar Lenke til kommentar
BigJackW Skrevet 19. januar 2013 Del Skrevet 19. januar 2013 http://www.hardware.no/artikler/to_fizzkeepere/26320 Lenke til kommentar
omnomnomnivore Skrevet 19. januar 2013 Del Skrevet 19. januar 2013 Hvis du fryser den beholder den all CO2 i frossen form. Men hvis du tiner den for raskt vil alt sammen forsvinne ut når du åpner korken. Hos meg funker det å fryse den, deretter legge den tilbake i kjøleskapet 12-24t før du skal åpne den igjen Lenke til kommentar
johanf Skrevet 19. januar 2013 Del Skrevet 19. januar 2013 Hva med å kjøpe mindre flasker? Da vil du istedenfor å tømme ut "dau" brus, heller drikke opp alt istedenfor. Det du taper på å betale mer for inneholdet, sparer du kanskje delvis inn igjen siden du ikke tømmer ut noe? 1 Lenke til kommentar
festen Skrevet 20. januar 2013 Del Skrevet 20. januar 2013 Kan ikke skjønne nytten av problemstillingen hvis du kjøper brusen på plastflasker. Lenke til kommentar
PcAj Skrevet 20. januar 2013 Forfatter Del Skrevet 20. januar 2013 Takk for tips, skal se på dette Lenke til kommentar
Brulejus Skrevet 20. januar 2013 Del Skrevet 20. januar 2013 Ifølge denne artikkelen bør man riste flasken før man setter den i kjøleskapet. Høres ut som om det skal gi stikk motsatt effekt, men er vel verdt et forsøk. Lenke til kommentar
LightSabre Skrevet 21. januar 2013 Del Skrevet 21. januar 2013 http://www.hardware....zzkeepere/26320 Jeg har den sorte versjonen, pump & pour og den fungerer faktisk veldig bra, må bare huske å bruke den... Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Risting før du setter den inn i kjøleskapet slik at flasken fyller seg med luft er ett triks jeg pleier å bruke og det fungerer fint! Mulig at disse maskinene som folk her snakker om er bedre, men måten jeg beskriver her er i alle fall gratis og måten fungerer bra! Lenke til kommentar
robertaksland Skrevet 29. januar 2013 Del Skrevet 29. januar 2013 Ved åpning av en 1,5-liter fyller du forsiktig opp to halvlitersflasker og skrur dem godt igjen. Den siste halvliteren koser du deg med og vet at det er to til med masse god kullsyre i kjøleskapet. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå