Rosanes Skrevet 17. januar 2013 Del Skrevet 17. januar 2013 Jeg kommer hjem, og min datter har laget cupcakes.. Jeg sier kjekt at jeg kan lage glasuren. Smart.. For mye væske.. for lite melis Er det noe annet vi kan bruke enn melis for å få glasuren tykkere tro? Lenke til kommentar
Rosanes Skrevet 18. januar 2013 Forfatter Del Skrevet 18. januar 2013 I mangel av tips fra øvrigheten prøvde jeg med sand, men det gikk heller ikke. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9812734 Skrevet 18. januar 2013 Del Skrevet 18. januar 2013 Sand? Som i ørken sand? Lenke til kommentar
Rosanes Skrevet 18. januar 2013 Forfatter Del Skrevet 18. januar 2013 Sanden var bare for å se om det fremkalte noen kommentarer Nei.. gikk dårlig med melisen gitt. Prøver på nytt i dag etter innkjøp av ny melis. To bokser. Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 20. januar 2013 Del Skrevet 20. januar 2013 (endret) Tykne den med maizena f. eks. Endret 20. januar 2013 av ^fmj Lenke til kommentar
omnomnomnivore Skrevet 20. januar 2013 Del Skrevet 20. januar 2013 (endret) Du kan rett og slett la den stå. Den vil tykne etterhvert som vannet fordamper. Eventuelt putte den på FORSIKTIG varme i mikro eller ovn. Du kan også putte oppi kakao f.eks eller sjokoladepulver. Endret 20. januar 2013 av omnomnomnivore Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 23. januar 2013 Del Skrevet 23. januar 2013 Ellers så går det vel an å la melisen renne fra seg litt vann slik at den blir fastere. Lenke til kommentar
Rosanes Skrevet 11. februar 2013 Forfatter Del Skrevet 11. februar 2013 Tykne den med maizena f. eks. Dette har jo ordnet seg for lenge siden, og min datter har glemt hendelsen for lengst.. men Maizena..? Må ikke væsken koke for at Maizenaen skal tykne..? Lenke til kommentar
Budeia Skrevet 13. februar 2013 Del Skrevet 13. februar 2013 ikke væsken koke for at Maizenaen skal tykne..? Var vel bare for å spare på melisen... Hvis du ikke har veldig dårlig råd eller bor veldig usentralt, er det egentlig bare å pøse på med melis til glasuren er passe tykk, og evt. kaste den overflødige glasuren. Litt urettferdig overfor dem som bor i fattige land, men trenger du å pynte en kake så trenger du å pynte en kake. Du lærer også etter hvert å begrense vannmengden. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå