Gå til innhold

Trenger hjelp med melis-glasur


Rosanes

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 uker senere...

ikke væsken koke for at Maizenaen skal tykne..?

 

Var vel bare for å spare på melisen... Hvis du ikke har veldig dårlig råd eller bor veldig usentralt, er det egentlig bare å pøse på med melis til glasuren er passe tykk, og evt. kaste den overflødige glasuren. Litt urettferdig overfor dem som bor i fattige land, men trenger du å pynte en kake så trenger du å pynte en kake. Du lærer også etter hvert å begrense vannmengden.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...