Fiske Skrevet 16. januar 2013 Del Skrevet 16. januar 2013 Jeg har skaffet meg en støpejernsgryte som fra Høyang Polaris uten noe belegg. Den fungerer kjempebra, ting fester seg ikke og den virker veldig robust. Men noen ganger så kan den gi en veldig metallisk smak på maten. Nå har jeg tenkt til å prøve å lage et brød i den som beskrevet her: http://spisdrikklev.blogspot.no/2012/11/brd-i-jerngryte-knasende-lykke.html Jeg ønsker ikke at denne metalliske smaken skal havne i brødet mitt. Er det noen tips, annet enn å kjøpe en belegg? Lenke til kommentar
Dr. Brodsky Skrevet 16. januar 2013 Del Skrevet 16. januar 2013 Jeg har aldri hatt det problemet. Vask den kun med varmt vann. Ikke la mat/rester bli stående, tørk den skikkelig etter vask, ikke oppbevar den med lokket helt på og smør den inn med olje og "brenn det fast" av og til. Lenke til kommentar
Fiske Skrevet 16. januar 2013 Forfatter Del Skrevet 16. januar 2013 Den er kun en uke gammel. Kanskje den må "kjøres inn"? Lenke til kommentar
Barista Bob Skrevet 16. januar 2013 Del Skrevet 16. januar 2013 Jeg har alltid trodd at den største fordelen med jerngryte var at man fikk en fantastisk jernsmak på maten, kanskje du heller burde få deg en stål- eller teflongryte? Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå