Gå til innhold

Lyden funker ikke under filmer?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har da et problem som jeg ikke vet hvor lenge jeg har hatt. Siden dette problemet bare oppstår med utvalgte filmer og slik.

 

Hva skjer?: Problemet er at når en person snakker, så høres det ut som han har masse mat i munnen og mumler utrolig lavt. Det er ikke mulig å høre hva den personen sier.

 

Når skjer dette?: Dette skjer som oftest med HD filmer og TV serier i 480p+. Altså visuelle tekster med høy kvalitet. Nå, jeg startet nylig å spille mmo igjen, og har spill som TSW og WoW. Problemet oppstår her også når det skal komme en cinematic. Dvs at en slags film som kommer hvor du ikke kan styre deg selv. Da skjer samme problemet med mumlingen. Det som ikke er forandret på er bakgrunnsmusikken/lyden, den er høy og veldig klar og tydelig.

 

Dette skjer ikke: som oftest ikke når filmen er under 480p. Dette skjer heller ikke i TSW og WoW (eneste spill jeg har prøvd i det siste) når man IKKE er i cinematic. Med andre ord om man går helt vanlig rundt i city så kan man høre folk snakke og le helt vanlig. F.eks om du snakker med en city guard av den slags, eller /lol og hører alt tydelig.

 

Er det noen som vet hva feilen kan være?

 

Håper på svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...