Gå til innhold

~Min historie~


Anbefalte innlegg

Skriver litt nå, hvis dere liker den post en kommentar så skriver jeg mer :)

 

Vi sto opp, spiste en slags grøt, ikke viste vi hva det var, ikke ville vi vite det heller; flere ganger var det blitt funnet mark i grøten. Men vi hadde ikke noe valg, spiste vi ikke frokost måtte vi vente til middag, altså over seks timer. Og noe måtte vi spise, på dette forferdelige barnehjemmet.

Men i dag skulle en familie komme hit og plukke ut et nytt ett, jeg elsket å se de små barna bli valgt ut, de triste ansiktene ble til glade fjes, fordi de skulle dra fra dette hullet. Jeg ble aldri valgt, jeg ble holdt vekk, når familier kom. Han ville ha meg for seg selv. Jeg var Han sin, mente Han. Han haddet alltid ment det. Men denne dagen var min eneste sjanse for å komme fri, jeg hadde fått fri fra jobben min idag siden jeg gjorde hele barnehjemmet fint og ryddig i går.

Nå sto jeg å børstet det brune bølgete håret som slang seg nedover ryggen og rumpa. Jeg så meg selv i speilet; jeg hadde knall blå øyne, huden min var skitten etter all vaskingen, ellers var jeg fin nokk. Jeg gikk rett over gangen mens jeg flettet håret mitt, åpnet døra og listet meg inn der lille Lisa sov, hun var ikke i min familie men jeg så på henne som mitt ansvar. Jeg vekket henne og dro henne opp fra krybba mens jeg nynnet lavt på en salme min mor pleide å nynne for meg. "Gleder du deg til å se familien som kommer, Lisa?" Lisa nikket "med den sjarmen du har, er nokk du den heldige jenta som drar, vennen" sa jeg ømt, så pekte hun på meg å sa "du" "jeg" sa jeg forskrekket alt hun skjønte! "Ja, jeg vill men hvem vil ha meg?"

"Vi vil" hørte jeg en fremmed stemme si. Jeg snudde meg med Lisa i armene og så rett inn i to pene øyne. "Vi vil gjerne adoptere deg, vennen" sa den pene damen før mannen fortsatte "vi hørte hvor snill å god du var mot barnet og vi viste at ditt hjerte var av gull, du fortjener en ny sjangse vennen"

 

Vil du lese mer post en kommentar:)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...