Gå til innhold

Anbefaling, oppdatert men enkel trådløs router


Anbefalte innlegg

Min aldrende D-Link DIR-635 skal få avløsning, og jeg ønsker naturligvis en router som er noenlunde oppdatert med tanke på de siste standardene, men veldig avanserte funksjoner, alskens fiksfakseri og nettskyløsninger behøver jeg ikke.

 

Det er viktig at den leverer stabil (beskyttet) forbindelse både via kabel til den stasjonære PC-en, trådløst til mobile enheter og nettbrett, samt til smart-TVen (Mezzmo fileserver + Panasonic Viera). At den er enkel å konfigurere er også et pluss.

 

Jeg kunne sikkert alltids ha kjøpt ASUS RT-AC66U, men både når det gjelder funksjonalitet og ikke minst pris overgår den det jeg ser for meg.

 

Noen som anbefalinger til mitt bruk?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan anbefale Linksys EA2700 og oppover. Dette er en ny serie men den gamle serien E serien var veldig bra i mine øyne. Jeg hadde en E4500 som vi var nærmere 10 personer som delte på med datamaskiner og mobiler. Internett hastigheten vi hadde var 120Mbit så den hadde litt å bryne seg på også. Kan ikke huske at vi på en periode på nærmere et år trengte å resette den, men alle andre billige routere hadde vi problemer med.

Lenke til kommentar

Hei,

 

Jeg kjøpte meg akkurat en Tp-Link WDR4300 etter å ha lest litt anbefalinger rundt om på nettet, og ikke minst denne testen. Jeg ga 599,- på netonett med fri frakt, så prismessig ligger den jo veldig godt an.

 

installasjon var lettvint, sålangt har den vært stabil- men har ikke utsatt den for noen voldsomme mengder torrent (lovlig selvfølgelig)-trafikk. Ser veldig lovende ut!

 

Har ikke brukt det ennå, men det er visst mulig å legge inn custom firmware via DD-wrt hvis dette er noe for deg.

 

Sålangt kan den trygt anbefales

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...