Gå til innhold

Beats Studio?


Anbefalte innlegg

Hei.

Tenke å skaffe meg noen beats studio med tankte på den geniale støyfunksjonsknappen som kan være ganske handy på fly? Flyr en god del og har vansker med å sove på fly.

 

Hvordan ligger prisen på beats i Europa? Er i både frankfurt/tyskland, kastrup/danmark og Venezia/Italia i mars. Hvor burde jeg slå til? ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Beats er overpriset i forhold til det du får. Lydkvaliteten er middels og om du bryr deg om annet enn design, bør du vurdere andre alternativ.

 

Men du har rett i at aktiv støyreduksjon er kjekt på f.eks fly, tog m.m.

 

Om du skal ha aktiv støyreduksjon, anbefales enten bose quietcomfort 15, for kanskje den beste støyreduksjonen du får per i dag.

Alternativt, om du ønsker bra musikkavspilling, men litt dårligere støyreduksjon, er Logitech UE 6000 et veldig bra alternativ.

 

Vet det ikke er akkurat hva du spurte etter, men jeg kan ikke anbefale noen å kjøpe beats til halve prisen engang.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg vil tro prisen er ganske lik, så om du skal ha de er det like greit å kjøpe i Norge. Da er du også bedre dekket om du skulle få noen problemer.

 

Når det er sagt så vil jeg anbefale deg å styre unna Beats. De er ikke verdt pengene. Jeg ville i hvert fall ikke betalt over 1 500 kr for en Beats-logo og grumsete bass.

 

Om du forteller litt mer om hva du skal bruke de til, hva som er viktig for deg og hvor mye penger du er villig til å spandere så skal det gå an å gi deg langt bedre forslag enn Beats.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...