Gå til innhold

Laila Dåv(Døv)øy


Anbefalte innlegg

Jeg har bestandig elsket Krf!

 

Bondevik, Haugland og Dåvøy har jeg bestandig hatt meget stor respekt til. Alle har appelert til meg på de forskjelle nivå, i sånn dybde, at uten gud og jesus og min siste visitt innom jehovas vittne huset i 1990 (da for å tømme bensin i gangen) hadde gitt meg de riktige nerver å følelser til å skjønne det.

 

Det er en åpenbaring fra hans herre skaper, som alle kristne, over kristne, totalt mistet kontrollen kristne og krf politikere har fått inn til sine dybe sjeler. Det må nevnes, at den fulle visjon har bare et eneste usselt menneske fått og prisen kostet mer en bare en svensk utenrikspolitker. Dette mennesket, som klipper håret sitt selv, går med briller får å fremheve rødskjæret i sine egne øyne og ikke minst var grunnen til at bondevik fikk sine nærveproblmer.

 

Laila Dåv(Døv)øy! Personen som tok det fult ut på noen julebord tilbake i tid siden, og spiste av guds røde eple i edens hage med guds perfekte bildet av mannen, adam aka bondevik. Da, 3timer etter, i Hulstands Camping & pølsehotell våket bondevik, etter litt for mye sigar og altervin, for så å høre fra sin eva, Laila Dåv(Døv)øy, "jeg var i paradis i går, sussebassen". (Ja, hvem får vel ikke nærveproblmer av sånt?)

 

Uansett, Laila Dåv(Døv)øy sin åpenbaring har vist seg å være at dataspille er djvelensverk, og skal ut av det gladkristne norge. En hver person, som har blitt utsatt for bibelen som slagvåpen trenger ikke lang tid på å skjønne at homofilien har sin rot i voldelige dataspill. Derfor skal datasill bli forbudt i norge, og la ordne bli hørt i det norske folk.

- http://www.itavisen.no/art/1301863.html

I godt støtte med sin lesbiske (men måtte gud ikke vite) hvithårette pulekompis(dette ligger et annet julebords historie til) skal de nå få dette gjennom.

 

Å la dems ord bli hørt!

Amen!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Artig :)

 

Men for å være seriøs, så skjønner jeg KrF, men å forby spillene slik de vil er bare patetisk og lite smart. Men aldersgrense skulle ****** meg bare mangle. Jeg tror ikke lillebroren din har godt av å spille postal 2 f.eks. Der man kan pisse på uskyldige så de spyr, før man kapper hodet av de med ei spade. Veldig artig spill, men ikke bra for små barn.

 

Og det er jo ganske patetisk av Valgjer og Laila å ikke i det hele tatt ha prøvd spillene de vil forby. Det er en forutsetning at du vet hva du snakker om som politiker, noe disse personene IKKE vet.

Lenke til kommentar
Trodde det var aldersgrene. Husker for endel år tilbake, kanskje 98 - 99 eller noe da en kamerat (var 13 eller no) skulle kjøpe Larry5, og måtte få en eldre bror til å kjøpe det  pga. 18 års grense (!).

 

Det er opp til hver enkelt butikk hva de vil gjøre. De fleste spill har en anbefalt aldersgrense men det er ingen lov som sier at du må være eldre enn den for å kjøpe spillet.

Lenke til kommentar

Uhm.. er det noen av dere som faktisk ville respektert/respekterer en aldersgrense?

 

La oss anta( for eksempelets skyld ) at det ble innført 21-års aldersgrense på Doom3. Noen (under 21) som ville latt være å laste det ned/få en eldre kompis til å kjøpe det?

 

Jeg synes personlig ikke noe om forbud og restriksjoner, men jeg antar det finnes tilfeller der en eller annen form for sensur/restriksjon kanskje må til.

 

Så en film hos en kompis i kveld ("Beyond The Limits") som jeg regner med aldri vil passere norsk filmsensur (selv i dag). Må ærlig innrømme at jeg godt kunne vært den filmopplevelsen foruten.

 

Etter hvert som dataspill blir farlig realistiske visuelt sett, bør det kanskje gjøres noe som i det minste gjør dem litt mindre tilgjengelige.

 

Når det gjelder Valgjerd og co, må de selvfølgelig bringes ut av villfarelsen om at det kun er 12-åringer som spiller dataspill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...