Gå til innhold

Kontantkort el.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kommer jo helt an på bruken din.

 

Om du på død og liv skal ha noe uten faste utgifter får du jo strengt tatt ikke datapakker ettersom disse har faste månedlige kostnader. Isåfall må du belage deg på å betale rundt en krone og oppover per MB.

 

Om problemet ligger i at du ikke er kredittverdig eller ikke ønsker etterfakturering bør du ta en titt på Xito. De har forhåndsbetalte abonnementer (prepaid) som fungerer på linje med fakturerte abonnementer (postpaid), med lignende priser og inkludert bruk, f.eks. Xito Big som gir deg 500 minutter, 500 SMS, 500 MB data og 40 MMS for 195 per mnd. Ellers kan du f.eks. kombinere Xito Mini med en datapakke på 500 MB, noe som vil koste deg 35+99 = 134 kr i mnd.

 

Xito bruker Telenor sitt nett.

 

Sjekk telepriser.no for å se alternative tilbydere.

Lenke til kommentar

Ja. Er på reise av og til, til telenorland. Og der har jeg ikke netcom dekning. Og her jeg bor er det dårlig telenor dekning så her må jeg ha netcom.

Da vil jeg bruke litt data og ringe+sms når jeg er på tur.

Kan ta 3 mnd eller opptil 6 mnd mellom hver gang jeg jeg er der. Så ugunstig å ha mnd avgift.

Endret av MikkelRæv
Lenke til kommentar

Så lavt som 200 MB har det aldri vært. Kanskje det var en så lav sperre ved lansering av GPRS når wap-telefonen kom rundt årtusenskiftet, men med surfing på disse bittesmå wap-sidene skulle det vanvittig mye til å komme over 200 MB, om det i det hele tatt var mulig.

Lenke til kommentar

http://www.mobili.no/apps/dette-ma-du-vite-om-wimp-pa-mobilen/

Abonnementer hos mange operatører, som Telenor og Netcom, har makspris på datatrafikk per dag. Dette koster henholdsvis 9 og 10 kroner, med en hastighetsbegrensning dersom du overstiger 200 MB i måneden. Det vil altså ikke ta lang tid før du overstiger denne grensen.

 

Artikkelen er to år gammel.

 

For tre-fire år siden satt jeg selv på mobilt bredbånd via Telenor kontantkort som en midlertidig løsning mens jeg ventet på ADSL der jeg nettopp hadde flyttet inn. Ikke kom her og fortell meg at hastigheten ikke ble skrudd ned etter 200 MB ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...