Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Røyker hasj


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Å røyke en gang i uken er ikke nødvendigvis farlig, hvis studiene jeg har lest stemmer. Du har sannsynligvis økt mulighet for å utvikle schizofreni, eller åpne for latente mentale sykdommer. Dette skjer dog bare med en nærmest fraværende del av brukere.

 

Største ulempen med å røyke så ofte, er at det kan fort bli mer, om du har fortsetter å røyke hver helg. Husk at kroppen bygger opp toleranse for THC.

 

Anbefaler å ta en pause (ca. 1mnd) i ny og ne, for å bli senke toleransen igjen.

 

EDIT: sjekk ut denne

http://best4drugtest.com/_thc_calculator.html

Endret av Notelitten
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hvor gammel er du? Studier fra utlandet (som jeg ikke orker å finne nå, jeg sitter på en hurtigbåt med varierende internett) har vist at jevnlig bruk av cannabis hos unge personer, spesielt de under 18, kan medføre utviklingsforstyrrelser. Så du bør utvise forsiktghet med å bruke det for ofte i ung alder. Når det er sagt regner jeg cannabis som det tryggeste rusmiddelet vi har i dag. Bare alt med måte.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Det er veldig få studier på langvarig cannabisbruk, hovedsakelig fordi det fremdeles er relativt nytt i vesten og ulovlig nesten overalt. Det er vanskelig å få slikt under kontrollerte forhold. Så nesten alt man har på langvarig bruk er indisier.

 

Jeg tror det sentrale her er HVA du røyker. I Norge og Nord-Europa er rundt 80% av alt som omsettes skunk. Skunk er nesten ikke sammenlignbart med cannabis. Det er et mye, mye sterkere stoff.

 

Jeg kjenner folk som har brukt skunk flere ganger om dagen over flere år, og de er ikke helt gode i hodet. Nå er det selvfølgelig mulig at de ikke var helt gode i hodet til å begynne med, men bivirkninger av store mengder THC som ikke er moderert av CBD (altså skunk), er som regel paranoia og hos <10% kan det fremkalle svake hallusinasjoner.

 

Og som Daskemann sier påstås effekten å være verre for hjernekjemien jo yngre du er. Hjernen fortsetter å utvikle seg inn i de tidilige 20-årene.

 

Det finnes ingen grunn til å tro at du blir permanent hjerneskadet av en blås i uken, men skal du røyke så anbefaler jeg at du gjør alt du kan for å finne ut av nøyaktig hva det er du røyker. Det er mye syntetisk dritt ute nå også.

Lenke til kommentar

Jeg tror det sentrale her er HVA du røyker. I Norge og Nord-Europa er rundt 80% av alt som omsettes skunk. Skunk er nesten ikke sammenlignbart med cannabis. Det er et mye, mye sterkere stoff.

Hvor har du dette fra? Jeg kjenner hvertfall ikke til at det er skunk som dyrkes i nord-afrika, som er hovedleverandøren til stort sett hele sentral og nord-europa. Derimot at det er mye skunk i Storbritania er jeg godt kjent med.

 

Det finnes ingen grunn til å tro at du blir permanent hjerneskadet av en blås i uken

Nja, avhengig av alder. Dog ikke hjerneskadet i den grad folk assosierer med ordet. Samme undersøkelser som lars henviser til peker mot permanent endring av strukturen i hjernen ved inntak i ung alder, dog i hvilken grad i forhold til inntak er ukjent.

 

Forøvrig er denne topicen ganske meningsløs. Er allerede to mamut-tråder om dette emnet hvor alle mulige spørsmål som kan stilles allerede er besvart utallige ganger.

Lenke til kommentar

ja

 

vil bare si at du kan røyke så mye du vil og en vakker dag skal planten bli legalisert og røyk har aldri vært noen dødsfall på weed, går ikke an å ta overdose av den, ikke ORDENTLIGE bevis på at det fører til schizofreni

 

men det kan skje depresjon og utvikle angst, men det er ganskje minimale sjangser for det.. bare røyk ha det moro kos deg ut å drikk og pul noen fine chicks

 

world is yours, chico

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...