Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan jeg skal holde meg ung i all evighet.


Anbefalte innlegg

Livsstil: Veldig regelmessig mosjon som det fremmer kollagen produksjon, blodstrøm, bedre humør osv. vektløfting rett og slett fordi det gir et positivt kroppsbilde, lar en dress passe bedre (det passer er alt i menns mote), og jeg hater å være svak. Å ha en perfekt diett, med veldig høy kvalitet dietry kosttilskudd er viktig. Fiskeoljer. Mye søvn.

 

Behandlinger: Laser hud-resurfacing et par ganger i året, fjerning av alle solflekker og føflekker, fjerning av andre skader som edderkopp årer. Alt dette er svært lav kostnad. Hair-fjerning til permanent fjerne bortkommen hår rundt øyenbrynene og på brystet og Midt-sifre. Tannbleking når det er nødvendig (ALDRI gå for hvit, det ser forferdelig. Bare en naturlig hvitt er fint).

 

Medisinering / Kosmetikk: Retin-A (fremmer produksjonen av kollagen, fjerner fine rynker, jevner ut huden etc), fuktighetskrem om natten, SPF20 fuktighetskrem i løpet av dagen, under øynene fuktighetskrem om natten, bio-olje på noen merker, body lotion om natten, ansikt vask, to ganger i uken med en ansiktsmaske for å trekke ut urenheter og bra for fine linjer og urenheter. To ganger i uken jeg også ta et bad med essensielle oljer, døde havsalt, kropp olje, og epsum salt (bra for huden og muskel utvinning).

 

Min normale dag ville se slik ut:

 

Våkn opp

1. Vask ansiktet

3. Vask hendene og lage frokost osv.

4. Vask hendene, og deretter bruke SPF20 fuktighetskrem inkludert forsiktig under øynene

5. Fuktighetsgivende solkrem på halsen og armene

6. Øyedråper hvis øynene ser litt rød

7. Hårgelé hvis jeg føler for det

8. Bruke lip balm hele tiden. Bare en pinne er fint, men det er godt å holde leppene mine ser fuktig og frisk. Tørket leppene ser forferdelig.

9. Hvis jeg ser virkelig lei jeg har et øye kjøligere roller ting som "vekker mine øyne opp"

 

Før sengetid

1. Vask ansiktet

2. (To ganger i uken) Påfør masken, vent ti minutter, vaske det av

3. Vent ti minutter, deretter bruker Retin-A

4. Når Retin-A er absorbert, bruke fuktighetskrem inkludert under øynene

5. Bio-olje på noen merker

6. Påfør bodylotion

8. Vask hendene og påfør håndkrem

 

+Småting som å farge håret mørkt (Mørkt hår =Dominerende menn) og tattovere øyenbryn mørke og tykkere, Få olivenfarget hud ved å bruke selvbruning eller solarium, lys hud er bare blæh , droppe ned til 13 prosent kroppsfett.Også har jeg tenkt å bruke hårstimulerende midler slik at jeg får perfekt og fullgrodd stubbeskjegg. Alt dette er essensielt!

.

 

VIKTIG!

Slutte å være en idiot som stadig øker øyenbrynene på alt. Det gir deg pannen rynker, og ærlig, det er en superfluos uttrykksform.

Etter denne planen håper jeg å se ut som jeg er i min 20 er opp til 40 år

Endret av AresSmiling
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...