Gå til innhold

Heteproblem!!


Driver

Anbefalte innlegg

Jeg tror cpu'en min lider av hetesjokk og solbrenthet, den vil bare ikke kjøles ned!

Jeg har en xp1700+

Med den gamle Coolermastervifta mi, så lå idle temp'en på nesten 60. Det er for ille! systemet hang seg opp etter bare noen minutter i Windows. Så tok jeg å kjøpte meg ei kraftigere vifte, tilpassa xp2000+, med kjølepasta og det hele. jeg tok og klina pastaen ut over hele cpu'en, da temperaturen fortsatt var høy, tok jeg bare å klæsja på enda mer(vet at jeg ikke skal kline guffa utover HELE cpu'en, men hvilken skade kan det gjøre?).

Likevel nå så har jeg blitt nødt til å klokke ned prossesoren igjen, for at den ikke skal bli for varm. Hva er problemet? Hvorfor vil ikke cpu'en kjøles ned?? Kan det ha noe å si at jeg ikke har påført pastaen riktig?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg mener jeg leste ett eller annet sted at du skulle smøre pastaen utover hele prossesoren, ikke bare kjerna. jeg kan se det klart for meg, med bilde og det hele. av en eller annen merkelig grunn finner jeg ikke att den artikkelen. jeg tror det kanskje var på tomshardware eller no sånt.

det som fikk meg til å klæsse på tjukkere enn jeg pleier å klæsse på smør på brødskiva, var at jeg faktisk trodde at jeg hadde smørt på for lite og at et tynt lag ikke var effektivt nok!

...så feil kan man ta

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...