Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Tenner på jenter som ser yngre ut.


Anbefalte innlegg

Heisann og god jul.

Jula har kommet, men problemer tar ikke slutt av den grunn ;)

 

Jeg har ett problem, og det plager meg veldig, og jeg håper noen kan komme med gode råd.

 

Jeg er mann på 20, og jeg er seksuellt aktiv, glad i jenter og bil og dvs. andre interesser.

Problemet her er jente interessen;

Jeg sliter med å tenne på jenter på min egen alder..

De kan godt være rundt min alder, men da må de se yngre ut. Det er ikke snakk om noe pedofile tendenser, det er snakk om 15 - 16 års alderen, yngre jenter en det blir jeg ikke tent av, om de så hadde prøvd.

 

Noen som har det som meg? Jeg vet ikke hvorfor, men jenter i 15 - 16 års alderen tenner meg veldig, og jenter som ser ut som de er så unge ligeså. Jeg tror det kanskje kan være anatomien å gjøre, fordi jeg har alltid likt tynne jenter som ikke er for høye, og ikke har ALT for store pupper, men jeg vet jo ikke..

 

Noen som kan komme med gode råd til hva jeg kan gjøre med dette, og eventuellt deres mening om det er helt feil av meg, og at jeg da heller burde holde meg avholds fra seksuelle aktiviter? Selv om det ikke kommer til å skje, så vil jeg fortsatt gjerne høre deres mening. Anonym poster: f03d8167144fcc58ad0e3103d66cad7e

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opplevd det samme, og hørt om andre som opplever det samme.

 

Jeg for min del, velger å tro at seksuell tenning bringer fram rare tanker i oss, og får oss til å gjøre ting man ikke ellers hadde gjort. (f.eks se på skikkelig "rar" porno).

 

Trur heller ikke det er noe å være redd for sånn sett, så lenge du holder deg innenfor lovens lange arm. Ser ikke på deg, eller andre som unormal på noen måte.

 

Om andre her deler mitt syn, veit jeg ikke. Anonym poster: 2231f5469e242944ac17a4a4b083204f Anonym poster: 2231f5469e242944ac17a4a4b083204f

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Å tenne på jenter som er 16 når du er 20 er ikke spesielt perverst. Rent teknisk sett er det også stor forskjell for en voksen mann å være tiltrukket av småbarn (pedofili) og seksuelt modne men juridisk mindreårige jenter (hebofili). I Norge er imidlertid seksuell lavalder 16 år. Jeg synes ikke dette er noe du bør bekymre deg vesentlig over om det ikke fortsetter inn i "god voksen alder". Er det fremdeles slik om en 5-10 år kan du begynne å lure litt. Skulle jeg spekulere i HVORFOR du er interessert i yngre jenter, så er vel de fleste menn det. Det er nok noe biologisk, men tanken om at bare tenåringsjenter er tynne og har små pupper og at de alle blir feite med digre pupper når de runder 20 kjøper jeg ikke :) Det er vel kanskje heller slik at hvis du er usikker på jenter på din egen alder så kan det oppfattes som tryggere med jenter som er litt yngre og mindre erfarne.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Som brukeren over meg sier er dette langt vanligere enn du tror, og kalles ikke pedofili en hebefili.

 

Om jenta er over 16 er det uansett ikke noe ulovlig ute og går og 4 års aldersforskjell er ikke så mye. Husk at jenter som oftest er mentalt eldre i hodet enn gutter på samme alder.

Endret av TMB
Lenke til kommentar

Jeg er TS.

 

Jeg har problemer med å tenne på modene jenter. Jeg liker det barnslige, uskyldige preget ved tennårings jenter, som ler av alt, sier dumme ting, og som jeg personlig kan føle meg mer voksen enn.

Tror det har litt med den "kontrollen" jeg får av å være eldre, mer moden, mer erfaring, og mer voksen i både hodet og kropp.

 

Jeg føler at jeg har kontrollen når jeg sitter med noe som jenta ikke forstår, der jeg må forklare og lære bort, og det er noe man sjeldent finner i personer på sin egen alder, menn eller damer.

 

Men som sagt, det er mye anatomien. Jeg tenner på jenter som ikke har blomstret helt enda, der det fortsatt er mye forandring på gang. Kroppen vokser, intelligensen vokser, og ikke minst de blir mer og mer modne. Jeg liker tanken på å kunne følge den prosessen med min eventuellt neste. Har allerede hatt ett langt forhold, der jeg fulgte jenta fra 13 til 17 års alderen, både i kropp og sjel, så jeg hun vokse, gro bryster, bli "voksen" da for å si det sånn.

 

Og mye av det tenner meg, tanken på å få være en del av en så intim og privat prosess som at puppene blir større, seksuall lysten stiger, og sånne type ting.

 

Jeg føler meg litt "pervers", og føler at det blir feil av meg å tenke sånn, også blir jeg redd for at tankegangen skal fortsette til jeg blir såppas gammal, at det er langt fra akseptabelt å snu seg for å se på rumpa til en yngre jente i 15 - 16 - 17 års alderen. Anonym poster: f03d8167144fcc58ad0e3103d66cad7e

Lenke til kommentar

Som andre har nevnt, så er det helt i orden så lenge du holder deg innenfor lovens grenser.

 

Hva med å gå ut med mentalt handikappede da?

 

Dette var kanskje en spøk, men psykisk utviklingshemmede mennesker kan ikke nødvendigvis gi sitt samtykke, og det vil derfor regnes som et overgrep å hoppe i halmen med dem.

Lenke til kommentar

Var mest ment som en spøk, men også de som er mentalt handikappede har da seksuelle lyster.

 

Husker en historie om en venn av en venn av en venn sin far (yea, you know what I mean). Han var på byen og drakk seg drita, så dro han med seg ett kvinnfolk hjem og de gjorde det man vanligvis gjør når man drar med seg noen fra byen hjem etter en våt kveld ute. Dagen etterpå innså han at denne kvinnen hadde downs syndrom. Han måtte følge henne hjem til sine foreldre (hun var ikke mindreårig, bare bodde hjemme).

Lenke til kommentar

Dette er helt normalt og jeg er slik selv... Tenner på damer som ser unge ut men likevel har formene. Nå er det slik at jeg liker ikke at dama er for brei i ræva og jeg liker ikke ballong pupper.. Det jeg tenner på er damer med litt smal kroppsfasong men likevel har de kvinnelige formene.

 

Etterhvert som jeg har blitt eldre så syns jeg at damer på min egen alder ser yngre ut, mer attraktive enn for 10 år siden så dette er noe som utvikler seg med alderen.. Slik er det med meg. Jeg kan tenne på damer som er under 20 men da må de være ferdig utvikla også mentalt og det er noen 16-17 år gamle jenter som er på svært høye sosiale nivåer når det kommer til sosialt.

 

Det er også slik at damer tenner på menn som er litt eldre og ser litt eldre ut. Spessiellt damer i 15-17 års alderen (kjønnsmodne damer) liker menn på over 20 år. Det er ofte fordi damene syns at menn på sin egen alder blir for døvt og kjedelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...