Gå til innhold

Lyd spørsmål(LG2.1+eksternt lydkort7.1)


Anbefalte innlegg

Jeg har LG hjemmekino anlegg 2.1(klarte ikke finne modellen, men det er BluRay) som jeg fikk til jul i fjor. Denne har to optiske innganger, og to HDMI innganger samt én HDMI utgang.

 

Men så tenkte jeg oppgradere lydanlegget med 7.1 lydkort(eksternt) og et 7.1 headsett fra Razer(Tiamat).

 

Idag har jeg koblet laptop inn på den ene HDMI inngangen, og utgangen går jo til skjermen med HDMI. Så lurte jeg på, dersom jeg kjøper et eksternt lydkort, trenger ikke så dyrt, bare det har 7.1(eksempelvis dette). Hvordan skal jeg da koble dette til?

 

Jeg må naturligvis bruke HDMI kabelen og dens video, mens jeg kan sende lyden inn på optisk inngang fra lydkortet, men HDMI ut på BluRay sender vel lyd og bilde?

 

Men siden INPUT-knappen kan velge HDMI 1&2 eller Optisk in 1&2 skjønner jeg ikke helt hvordan oppsettet skal være, og jeg tror ikke det går(for om jeg velger optisk in1 f.eks. så viser den bare at man må plugge inn på TOSLINK'n og ikke bildet til HDMI1 in og finner ingen innstilling som lar meg velge HDMI in 1 som video og lyden som optisk in1), så derfor lurer jeg litt her, på om noen har vært borti det og hva løsningen er eller hva mer jeg vil trenge? Må lydkortet da ha HDMI i tillegg, eller må BluRay spilleren ha en forsterker i tillegg her?

 

Men siden headsettet fra Razer muligens har alle de "analoge" jackene og de skal i lydkortet så er jo selve lyden ut OK? Bare mellom BlueRay spiller og lydkortet jeg lurer da.. og hva jeg må velge som kilde på spiller'n..

Endret av stefanw1337
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...