Gå til innhold

hva skjer på juleball?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvilken aldersgruppe er du i?

Om du er på ungdomsskole nivå så skjer det vel ikke så alt for mye. Blir vell noe dans, musikk, kåringer osv. De fleste kler seg pent (dress, skjorte jejejejejeeje). Det blir som regel solgt drikkevarer, i form av brus (nedsig :( ). klassisk på alle juleball kommer badassene på skolen drita full, og med tanke på at disse som regel er veldig uerfaren med drikke ender det opp med elging og dårlig stemning.

Men for all del, veldig kjekt :)

Lenke til kommentar

Jentene på ungdomsskolen jeg gikk på for mange år siden, var helt ville etter slowdance og "klinesanger" av typen omfavnelse av random gutter og tråkke rundt og rundt i sirkel, kinn mot kinn. DJ'en fikk stadig kjeft for å spille for mye "uptempo"-musikk.

 

Og med random mener jeg hvem som helst... selv de minst populære gutta fikk både pupper og lår klint mot kroppen store deler av kvelden. Ahh... good times ;)

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Hvis det er 10 ende det dreier seg om så er det dans, damer, konkurranser og slike kjedelige ting :p, kanskje pulings, og i enkelte tilfeller så kan det være noen som finner på noe rart å smugler inn alkohol eller noe, men det er bare til å se på folkene i klassen din det så får du tenke over om det er noen som kan finne på noe slikt ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...