Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Post bilder av deres styla bil her!


C0bra

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bilen min, en 1975 modell Pontiac Trans AM, Det er jo litt glassfiber på bilen også er det en B&M Megashifter i den, dvs jeg kan gire opp og ned med spaken på samme plass, automatgir selfølgelig. Men bilen består hovedsaklig av ca 1700 kg Jern. Men helt vitsen med å sette fult glassfiber og annen shit på bilen ser :mrgreen: . Motorn er en 455 cid, dvs 7,6 liters V8 (hvorfor nøye seg med mindre?) Litt i overkant av 500hk, nok till at jeg må bytte dekk 3 ganger i året (kjører kun bilen om sommeren). Hvorfor ikke kjøpe biler som går bra?, det er jo ikke noe dyrere, skal du feks ha en bra Granada må du opp i over 20 000 kr, hadde en før som ikke var bra 5000 kr bil. Hvorfor ikke heller kjøpe en Dodge Dart heller en malibu eller noe sånt? Får i det minste over 200 hk med på kjøpet.

 

PS: hvorfor skulle du ønske Vectraen din var sånn? Kjøp deg ordntilig bil

Lenke til kommentar

vell, siden jeg faktisk leste gjenna alle, og så på de bilene som var å finne hær, kan jeg jo lemne url til litt om min bil i det minste (= er stortsett sånn som den var når jeg kjøpte den, men planene er jo dær, og NOE har jeg i det minste gjort med den.. Er snakk om min Kia Sportage MRTurbo 1999 modell

 

Bilen min finner du hær...

 

btw, sia er på engelsk, så forstår du ikke engelsk (eller dårlig engelsk, whaewah =) så foreslår jeg at du går inn BARE for å se på bildene :cool:

 

Er det noen som har forslag til noe jeg ikke har tenkt på å gjøre med bilen, kom gjærne med det, er åpen for forslag, og VELDIG interesert om du kommer med noe som faktisk PASSER til Kia Sportage, er ikke det letteste å komme over har jeg selv erfart... :wow:

 

-mamazboy-

Lenke til kommentar
mamazboy: Få deg noen fete 1000metere i "kufangeren", sidebars, sot rutene og senk kassa..

 

Hehehe, har vurdert det å senke kassa... *grin*

anngående 1000metringene, hadde jeg litt lyst på blåe hella saker, bare det at det EGENTLIG er billig saker.. 1000 - 1500 spenn for ett par 1000metringer er ikke mye penger å bruke på det... :roll: så er litt redd for å kjøpe katta i sekken.. får vurdere det litt og se hva jeg finner ut :cool:

Anngående soting, skal gjøres så fort jeg fjærner en antenne som er i ett vindu.. ble brukt til en handsfree som var i bilen før, men nå er røkka ut, tenkte kanskje jeg ble å bruke den antenna igjen.. men hey, it's gotta go! vil ikke ha noe sol inn i bilen når sommern kommer igjen! :nice:

 

-mamazboy-

Lenke til kommentar

Soter jeg, regner jeg med jeg soter helt fram til frontruta,

stopper onkel blå meg er det mulig de overser det at jeg har alt for store dekk om de ser solfilmen, så fjærner jeg bare den, og er "in da clear" =D syntes det var en god ide.. *glis*

tenker jeg skal sote, men er ikke første pri, affal ikke nå som det er vinter og mørkt, 1000 metringer kommer lenge før soting nå affal.. ;)

 

-mamazboy-

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...