Gå til innhold

Vin og nettbrett på le Benjamin


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fint med klissete finger merker over hele skjermen, og ops, veltet drinken..

 

Men, jeg synes det hadde vært fint om du kunne bestille fra skjermen og dermed få raskere service

På den andre siden fjerner en ett av ledded for hvorfor en går ut, det sosiale

 

Det er vel ikke interaksjonene med kelneren som er hoveddelen av det sosiale utbyttet med å være ute og spise?

 

AtW

Lenke til kommentar

Vet ikke helt om jeg hadde foretrukket et nettbrett ved middagen. Når jeg spiser ute er det for hyggens skyld og da blir et nettbrett fort et forstyrrende element.

 

Dessuten stiller jeg meg litt kritisk til bakteriefloraen på de skjermene etterhvert. Får håpe restauranten er flink til å deinfisere den.

Og hva med tyveri av slikt utstyr? Jobber selv i butikk i Oslo og vet hvor utspekulerte og frekke enkelte tyver er.

Lenke til kommentar

Vet ikke helt om jeg hadde foretrukket et nettbrett ved middagen. Når jeg spiser ute er det for hyggens skyld og da blir et nettbrett fort et forstyrrende element.

 

Dessuten stiller jeg meg litt kritisk til bakteriefloraen på de skjermene etterhvert. Får håpe restauranten er flink til å deinfisere den.

Og hva med tyveri av slikt utstyr? Jobber selv i butikk i Oslo og vet hvor utspekulerte og frekke enkelte tyver er.

Det er det første jeg også tenker. Det vil nok være forstyrrende å ha et nettbrett, men det er jo samtidig ikke verre enn at man legger det i fra seg. Det er jo ikke slik at man trykker uhemmet på mobilen under et måltid ute, selv om man har den lett tilgjengelig.

 

Bakteriefloraen på skjermen er nok mye lettere å håndtere enn bakteriefloraen som gror inn i papiret på en ordinær meny. Den glatte overflaten som faktisk tåler vann og (milde) vaskemiddel kontra papiret som kun byttes når det synlig skittent. Jeg vet hva jeg hadde valgt, og papir inngår ikke i det valget.

 

Klart tyveri er en mulighet. Det samme er dine 'n' dash på spisesteder som tar betaling etter maten er spist. Jeg tenker spisestedene vil endre praksis om det viser seg å bli et problem at gjestene tar med seg menyen når de forlater.

Lenke til kommentar

Bakteriefloraen på skjermen er nok mye lettere å håndtere enn bakteriefloraen som gror inn i papiret på en ordinær meny. Den glatte overflaten som faktisk tåler vann og (milde) vaskemiddel kontra papiret som kun byttes når det synlig skittent. Jeg vet hva jeg hadde valgt, og papir inngår ikke i det valget.

 

Så sant de er flinke til å rengjøre skjermen er jeg enig angående bakterier, men hvis de ikke er det er det verre enn papir av flere årsaker. Man tar mer på en touchskjerm (drar, zoomer, klikker rundt) og temperaturen på skjermen vil gjøre at bakteriene formerer seg fortere.

 

En skjerm med nanostøv ville kanskje fungert, da nanostøv tar knekken på mange bakterier.

Lenke til kommentar

Var i Portugal for noen måneder siden, og på en restaurant fikk vi vinkartet presentert på en iPad i en bok-lignende mappe. Veldig forseggjort grensesnitt, med god informasjon om de forskjellige vinene.

 

Tror ikke det er særlig aktuelt for større restauranter å benytte seg av noe sånt, men heller mindre, eksklusive steder. Ser heller ikke for seg at tyveri er det største problemet. Billig skrot som Nexus 7 får man for 16-1700kr nå om dagen, og "Stjålet fra xxx + telefonnummer" gravert på baksiden vil ikke gjøre den særlig omsettelig.

 

Jobber som kokk, og har vært inne på den samme tanken selv. Det er mye informasjon man gjerne vil formidle til gjestene og som servitører enten ikke kan, eller har tid til å formidle.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...