Gå til innhold

Leter du etter fast jobb som utvikler?


Anbefalte innlegg

(Muligens ikke rett kategori, så jeg ber moderator om å flytte/fjerne dersom jeg er på feil plass)

God kveld godt folk! Jeg jobber som utvikleransvarlig i et reklamebyrå i hva jeg kaller den vakreste plassen på jord, Lofoten.

Vi opplever en enorm vekst innen web og leter nå etter en ny utvikler!

Han/Henne vi leter etter er, behersker HTML, CSS og Javascript. Personen bør også ha et godt øye for design og kunne ta på deg arbeidet med både å designe (Photoshop), kode (IKKE WYSIWYG) og sette opp et nettsted i en publiseringsløsning (Wordpress/Joomla)

 

Vi stiller ingen krav til at du kan PHP eller SQL men det er såklart et "pluss i boka". (ASP er noe vi holder oss laaaaaangt unna)

 

Er du ikke utdannet? Ikke et problem, er du genuint interessert i faget regner vi også med at du kan litt av hvert :)

 

Litt om oss, Firmaet heter Promo Norge, Etablert i 2006. Vi holder til lokaler rett ved havnen i Svolvær med utkikk over både fjell, hav og by (http://promonorge.no/webcam/ Dette er ut vinduet hos oss)

Vi har litt dårlig med plass akkurat nå, så vi regner med at vi snart må finne nye lokaler. Spesielt når vi får en ny ansatt. Da blir det i et helt ny-oppusset lokale, men nye kontormøbler og hele sulamitten :)

 

Vi er et reklamebyrå, med et sterkt fokus på web og inhouse utviklerteam. Før jeg begynte var det Joomla som hersket. Men vi gikk over fra det til Wordpress tidligere i år, der vi holder på med vårt eget rammeverk over WP, for å gjøre ting litt lettere for kunden. Vi har enda en del kunder på Joomla, men vi emigrerer fortløpende. (Forhåpentlig vår egen side også....)

 

Vi jobber primært på Mac'er, men jeg selv er PC mann, så det er ingen skam i det :)

 

Ved fast ansettelse kreves det såklart at du jobber fra våre kontorer. Så dersom du bor langt unna og får fort hjemlengsel, burde du kanskje tenke deg godt om :) Det kan også være greit om du er 20+ år med førstegangstjeneste unna vei. Lønnen vil bli etter avtale.

 

Ta kontakt per. e-post, stian (a) promonorge (dot) no. Er litt usikker på hvor ofte jeg husker på å sjekke innboksen min her på diskusjon.no.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...