Gå til innhold

Hva er det denne Ingebrigtsen har gjort gale..?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Interessant hvem som ble plassert panelet i Debatt i NRK igår, to KRF'ere i harnisk over umoralen, og interessant hvem som ikke ville delta :(

Wold forsøkte så vidt å løfte spørsmålet om det nå ikke kunne bli for lett å anklage, men når Elden i et sjeldent diplomatisk hjørne ikke grep sjansen lot han det ligge. Det var synd.

 

Geir :)

Endret av tom waits for alice
Lenke til kommentar

Jeg synes hyklerne i Arbeiderpartiet er latterlige. Om alle i Arbeiderpartiet som har hatt seksuelle relasjoner til andre i partiet, og gjerne mellom noen med forskjellig stand i partiet, skulle ekskluderes så ville det bli veldig glissent i partiet. Jeg har en brokete politisk fortid så jeg var på Utøya da Jens var konge der så jeg vet hva jeg snakker om.

 

Og alle politiske journalister som var tilstede og reiste rundt sammen med politikerne var klar over elskerinnene som for eksempel Jagland hadde internt i partiet selv mens han var statsminister, det var en "offentlig hemmelighet" som de alle kjente til, men aldri skrev noe om.

 

At kvinner trekkes til noen med makt og status er ikke noe nytt. Dette skjer med omtrent alle typer status. Til og med de som har blitt kjent for kriminelle handlinger og sitter i fengsel har kvinner som faller for dette. Dette er for det meste relasjoner uten baktanker fra kvinnens side, men i noen tilfeller er det også de som kynisk bruker det for selv å få status eller bruke relasjonen som maktmiddel. Det kan virke på som om Kristina her først flere år etterpå har kommet å at hun kunne bruke relasjonen til egen fordel og nå er hun veldig sur fordi hun ikke kunne gjøre det i hemmelighet og uten risiko.

 

Selvsagt er det også menn som misbruker sin makt og status til seksuelle relasjoner og man bør ta rapportering av slikt alvorlig, men når det er snakk om forhold som varer i flere år mellom myndige personer med flere tillitsverv i et åpent miljø eksponert for offentligheten så kan det neppe kalles for maktmisbruk. Det kan riktignok være brudd mot interne regler, noe som har ingenting å gjøre med overgrep eller lovbrudd, men som sagt så er slike brudd mere regelen enn unntaket i Arbeiderpartiet.

 

Ingebrigtsen er bare et offerlam for Arbeiderpartiet som ønsker å vise at de her kan håndtere slike saker etter å ha feilet mange ganger, og sist med Vågå-ordføreren. Det eneste de har klart vise er at de lett offrer personer for det de tror kan gavne partiet, at de lett lar seg lure og at de ikke bryr seg om folks rettigheter. Og dette er jo også i et nøtteskall den politikken Arbeiderpartiet driver.

Endret av robertaas
  • Liker 5
Lenke til kommentar

Jeg mener å huske å ha lest at kvinnen tidligere har uttalt at denne historien bare glapp ut av henne og at Brenna da ikke hadde noe annet valg enn å varsle. Så i går på debatten på nrk og der sa nordlysredaktøren at kvinnen bevisst hadde kommet ut med denne informasjonen nå for å ødelegge hans politiske karriere (hun mente han på grunnlag av denne historien ikke burde ha de politiske vervene som han sannsynligvis ville få). Dersom dette stemmer så har jo hun faktisk løyet til media...

 

Nå innrømmer hun jo at hun har brukt det som hun fremstiller som en alvorlig sak i et politisk spill. Det at hun har trukket seg fra listen beviser ingenting i forhold til motivet hennes ettersom hun har vært så opptatt av å være anonym. Dersom ingen medier hadde identifisert henne, så hadde hun nok fremdeles stått på 4.plass på listen. Mye snakk om at denne diskusjonen ødelegger for andre jenter i samme situasjon som nå ikke tørr å varsle. Etter min mening er det jenta som har brukt en så alvorlig sak i et politisk spill som har ødelagt mest for andre som føler seg misbrukt.

 

Må også si at jeg finner det svært irriterende hvordan det nesten blir fremstilt slik at unge kvinner ikke har kontroll over sin egen seksualitet. At unge kvinner blir så starstruk av enkelte menn at de ikke har noe annet valg enn å kaste av seg klærne (selv om de egentlig ikke ønsker det?), og at det da er et misbruk av disse jentene? Må si at jeg synes denne tankegangen hører til i en annen tid.

 

Og ja, jeg bruker ordet kvinne her og ikke jente. Når du er 17 år så mener jeg at du er mer kvinne enn du er jente.

  • Liker 5
Lenke til kommentar

At unge kvinner blir så starstruk av enkelte menn at de ikke har noe annet valg enn å kaste av seg klærne (selv om de egentlig ikke ønsker det?), og at det da er et misbruk av disse jentene? Må si at jeg synes denne tankegangen hører til i en annen tid.

 

Det betyr jo egentlig, hvis sant, at kvinner er svake. Og ikke kan ta ansvar for egne handlinger. Det blir jo straks så humoristisk.

Lenke til kommentar

Ser ut som det har gått inflasjon i denne galskapen:

 

May Valle ( Venstre ) klubbet ned fra talerstolen for språkbruk:

 

http://www.nrk.no/video/may_valle2_061212_no_141212_si/1D8787E81D33F864/

 

May Valle anklaget Odd Eriksen for å ha hatt sex med alle kvinnene på fylkestinget:

 

http://fokusert.com/?p=37397

 

May Valle sier hun har fått massiv støtte etter at hun beskyldte fylkets øverste politiske ledere for trakasserende uttalelser. – Jeg tør å si fra. Det er verre for de yngre som kanskje tenker på politisk karriere og yrkesliv, sier hun.

 

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.9816492

 

 

Absolutt lavmål synes jeg personlig.

 

Har aldri hatt noe til overs for de fleste AP politikere - og dette gjelder også Odd Eriksen, men ett sted bør grensen gå.

 

Har man intet annet å bedrive som politiker - valgt av folket?

 

Denne passer vel godt:

 

Dog eat dog ( dog eat cats too ):

 

 

 

Forøvrig synes jeg Roger Ingebrigtsen er den største kritiker til hva han selv har gjort.

 

Resten av hele mølja er bare rett og slett motbydelige.

Lenke til kommentar

Det er nå helt åpenbart at Roger Ingebrigtsen er utsatt for en politisk henrettelse.

Den 25-årige kvinnen innlegg på sin FB 3 timer før hun slynger ut de grove anklagene mot Roger, feller henne som en politisk renkespiller av verste slag. Hun er ikke den svake part i denne saken. Det er det Roger Ingebrigtsen som er.

Riksadvokaten bør beordre etterforsking av 25-åringen (anonym, har lyst til å navngi henne her), Martin Henriksen og Tonje Brenna for å avklare om de har gjort seg skyldig i kriminelle handlinger. Det er av sterk allmen interesse å få avlart om det de har bedrevet er kriminelt eller ikke. Vi kan ikke ha det slik at en kvinne 8 år etter kan framkaste grove seksuelle beskyldninger mot en tidligere kjæreste som ledd i en kamp om nominasjoner i politikken. Den slags adferd er politisk diskvalifiserende.

Men vi trenger en avklaring av om det også er kriminelt, hvilket det burde være.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...