Gå til innhold

Kamptråd - Reading vs Manchester United


Latias

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Håper:

 

De Gea

Rafael - Evans - Ferdinand - Evra

Carrick

Anderson - Cleverley

Rooney

van Persie - Welbeck

 

Porno midtbane. Chicha har ingenting å gjøre på banen i førsteomgang. Welbeck både vil og gir mer enn Chicha. Kjører i stykker Reading med disse gutta her. Åtte dager fri for A-gutta etter denne, så her er det bare å gi full gass før Etihad.

 

Forresten, tror jeg aldri har gjettet en Fergie-lagoppstilling korrekt. Den sniken, pleier alltid å kaste noen helt andre i ilden.

Lenke til kommentar

Vi startar nok med ei sentral midtbane beståande av Scholes-Giggs. Mest mogeleg bevegeligheit og løpsstyrke.

 

Likar veldig godt laget til Latias, men er usikker på om det blir såpass spennande. Ser ikkje vekk ifrå at enten Giggs eller Scholes får sjansen, og det kan også hende at Fletcher får ein ny sjanse.

 

Vil veldig gjerne sjå Welbeck frå start i eit slikt system. Han har fått veldig mykje kritikk frå mange supporterar, men så har han stort sett spelt i feil posisjon også. Han er eit stort talent, men det er klart at han mistar sjølvtillit av å spele dårleg i ein posisjon han ikkje er komfortabel i. Welbeck og vP med Rooney bak kan vere utrulig sterkt. Welbeck har stor fart, bra fysikk og god teknikk, men må som Andy Cole seier slutte å berre score vakre mål, vere litt meir effektiv også, men eg trur han har det i seg.

Lenke til kommentar

Grøss og gru om vi stiller med Scholes og Giggs. Synes det er på tide at Fergie sender ut de elleve sterkeste spillerne vi har per dags dato, om ikke for annet, så i hvert fall for å få fram et poeng om at han ikke undervurderer motstanderen. Vi så det mot Norwich at vi endte kampen med en hel haug trege og giddalause spillere på midtbanen, det er ikke særlig ideelt når man ligger under og trenger kjappe scoringer mot slutten. Ingen grunn til å spare på noe som helst her. Samtlige elleve som starter her kan hviles i CL-midtuken, slik at vi da har friske og raske spillere tilgjengelige til byderbyet.

 

Welbeck bør kun starte hvis han får spille på topp. Skjønner godt at både han og supporterne blir oppgitte når han gang på gang blir satt på kanten, det er ikke der han hører hjemme. Vi alle husker hvordan Cleverley, Anderson, Rooney og Welbeck filleristet de fleste forsvar på starten av forrige sesong, og jeg ønsker gjerne å se de på banen igjen samtidig (i riktig posisjon). Sammen med van Persie på topp er det nødt til å bli en suksess.

 

Men ja, vi ender nok opp med noe ala dette:

Lindegaard

Jones - Evans - Ferdinand - Evra

Young - Carrick - Scholes - Welbeck

Rooney - van Persie

Lenke til kommentar

Håper virkelig ikke vi ender opp med laget du har over her, men det er langt i fra usannsynlig. Rafael får nok hvile, Jones er nok klar for å starte en kamp. Carrick-Scholes på midten er grøss og gru, Welbeck som ving det samme. Da vil jeg heller ha Rooney som ving og Welbeck på topp.

 

Tror i grunn De Gea starter da.

 

Håper i grunn på samme laget som mot West Ham, men det er som å tro julenissen :p

Lenke til kommentar

Lindegaard, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Carrick, Fletcher, Anderson, Young, Rooney, van Persie

 

De Gea, Jones, Giggs, Smalling, Hernandez, Welbeck, Cleverley

 

Young bør vise litt innsats og vilje i dag. Tippar vi satsar på at Fletch -Carrick skal ha nokonlunde kontroll på midten, mens Ando får ei litt friare rolle og kan flyte fram og tilbake, og linke meir opp mot dei tre fremste som nok også har nokonlunde fritt spelerom på korleis dei bevegar og posisjonerar seg.

Endret av archanios
Lenke til kommentar

Vg har ofte berre et mulig lag til ei stund før kampstart. På redcafe er det laget over her somblir lista. Lindegaard skal iallefall starte basert på snakk på twitter ol, så reknar nesten med at det laget er rett.

 

Over laga på vg står det: sannsynlig lagoppstilling.

Endret av archanios
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...