Gå til innhold

Mattråden for de som trener! Hva spiste du i dag?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Startet å trene i Januar og har siden d ikke tenkt på hva slags mat jeg putter i kroppen.

Driver å prøver å endre kosthold nå og gå litt i kaloriunderskudd grunnet endel fett på kroppen. Vekten stopper på 85 kg noe som er for mye. Er 173 høy.

 

Maten idag besto av:

Lasagne 577 kal (denne blir det slutt på, men hadde en i kjøleskapet som snart gikk ut på dato)

2 Knekkebrød med 4 kokte skinkeskiver 132 kal ca

2 Kyllingfileer på tilsammen 300g 315 kal

Ris 190 kal ca

Div tilbehør ca 50 kal

Proteinshake med 3 dl melk ca 242

2 Laksefileer på tilsammen 250g 550 kal

Proteinshake med 3 dl melk ca 242

 

Tilsammen 2298 kalorier.

Lenke til kommentar

Startet å trene i Januar og har siden d ikke tenkt på hva slags mat jeg putter i kroppen.

Driver å prøver å endre kosthold nå og gå litt i kaloriunderskudd grunnet endel fett på kroppen. Vekten stopper på 85 kg noe som er for mye. Er 173 høy.

 

Maten idag besto av:

Lasagne 577 kal (denne blir det slutt på, men hadde en i kjøleskapet som snart gikk ut på dato)

2 Knekkebrød med 4 kokte skinkeskiver 132 kal ca

2 Kyllingfileer på tilsammen 300g 315 kal

Ris 190 kal ca

Div tilbehør ca 50 kal

Proteinshake med 3 dl melk ca 242

2 Laksefileer på tilsammen 250g 550 kal

Proteinshake med 3 dl melk ca 242

 

Tilsammen 2298 kalorier.

 

Der har du svaret ditt. Enten gjør man noe, eller så gjør man det ikke. Å gå opp eller ned i vekt tar tid, ikke forvent voldsomme resultater etter to måneder.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Frokost; 1 boks tunfisk og en activa

 

Etter trening; En proteinshake og 2 riskaker

 

Mellommåltid; 1 boks mager cottage cheese

 

Middag; 150g laks, mini neve nøtter, litt pasta, creme fraiche og roastbeef

 

Kveld; En Skyr + frukt

Lenke til kommentar

Fikk ett stk hjembakt grovbrød hos ei vennine i går,så da ble det mye brød(dårlig tid i dag).

 

Frokost: To skiver med kyllingfilet,tomat og agurk.

Lunsj: en banan.

1 timer Før trening: 2 skiver med laks og egg.

Etter trening(for 15 minutter siden): 2 skiver med røkelaks og eggerøre.

Akkurat nå: iskald øl.

*Alltid masse pålegg og lite brød.

Det som er fint med dette brødet er at det holder seg "ferskt" i 3-4 dager,smaker skummelt digg også.

Spiser lite brød egentlig.

Lenke til kommentar

Dere kan takke meg senere. Her er de fantastiske pannekakene mine.

Ingredienser:

- 3egg

- 2 scoops whey protein - helst med sjokoladesmak

- 4-5ss smeltet meierismør

- 1/2 ts salt

- sukker, mengde etter eget ønske

- 2ts bakepulver

- 1ss kakaopulver

- En halv til en kopp melk

- En kopp havregryn

- Mel, samme hvilket. Ha i mel til røren er veldig tykk.

Bland alt sammen i en bolle og steik på ganske høy varme. Jeg synes det enkleste er å blande eggene og proteinet først, for så å ha det andre oppi.

 

post-148614-0-89883400-1369608082.jpg

 

post-148614-0-18914200-1369608089.jpg

Endret av Akse
  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Frokost: Havregryn med banan og rosiner

Lunch: Kyllingwraps, 2 kyllingfileter, soltørkede tomater, avokado, eple, tomat, paprika ++

Middag: Kylllinglassagne.

 

Etter trening: Shake

Kvelds: tre stekte egg, havregryn med banan og rosiner.

Lenke til kommentar

Grønnsaksgrateng ble det til middag igår.

 

1kg grønnsaksblanding kokes, moses og krydres. Legges i ildfast form.

400g kyllingkjøttdeig (eventuelt karbdeig) stekes og legges over grønnsaksmosen.

Ost på toppen.

 

Jeg kuttet også noen ostepølser og slang inni gratengen. Brukte også Arla sin 5% fett ost (som forøvrig er verdens beste oppfinnelse). 5 fuckings gram fett per 100g og whooping 33g prot!!! :xmas:

 

Hvis man ser bort i fra pølsene, da jeg ikke orka å finne kcalinfo på de får man i hele greia:

kcal: 1,638 prot: 214 karbz: 62 fett: 55

Denne holdt i massevis til 2 pers (og vi spiser mye).

Naize makroz... :dremel:

Endret av discostu
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Superenkel frokost/kveldsmat om man er på bulk eller ikke gidder å tenke på hva man skal spise:

 

400-600g med pytt i panne stekes på full varme helt til den er ferdig, dvs gyllen og stekt (du ser når den er ferdig)

Så tilsetter man 4-6 egg ettersom hvor mye pytt i panne man bruker, ca 1 egg pr 100g liker jeg best.

Rør rundt til alt har blandet seg godt, så steker du det under "omrøring", det er ferdig når blandingen har "tørket".

 

På denne måten så trenger man ikke brød eller andre brødvarer, noe som gjør retten en hel del sunnere enn det den ville vært med 4-5 brødskiver og samme mengde pytt i panne og speilegg (ja jeg er en storspiser).

Lenke til kommentar

Skal ha treningsøkt nummer to på 12-13 dager,har hatt forkjølelse med bankende hodepine og bihulebetennelse(har snytt ut minst 15 kilo m "gull).

 

Frokost: Banan og melkeshake,2 egg,skinke og litt nøtter.

Lunsj:Salat m kylling,skinke,egg og grønnsaker.

Middag: Lasagne m grov pasta,kjøttdeig av oppmalt svine og storfefilet,hvitsaus,litt ost og salat om noen minutter.

 

Blir tungt å skulle arnoldpresse i kveld..

:wee:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...