Rosario Skrevet 6. desember 2012 Forfatter Del Skrevet 6. desember 2012 (endret) Kopperinntak er ofte for lavt i dietten. Masse problemer da. http://voices.yahoo....826.html?cat=70 Lack of Copper: How Common is a Copper Deficiency? There's little consensus on this. Some studies show that up to twenty percent of the population has a lack of copper, while others show copper deficiency to be far less common. http://www.scda.com/...for-health.html There may be a significant number of individuals with marginal copper intakes. Calculations based on surveys of 849 individual diets from Europe and North America, in which the copper content was measured by chemical analysis, indicated that more than 30 % of diets provide less than 1.0 mg of copper per day.27 Data from a study conducted in Ireland showed that 23 % of women and 8% of men had mean daily intakes below the average requirement.28 Indeed a report published by the World Health Organization recently said that based on available data on human exposure worldwide, but particularly in Europe and the Americas, there is a greater risk of health effects from deficiency of copper intake than excess. 29 http://www.merckvetm...m/bc/206915.htm Copper deficiency in birds, and especially in turkeys, can lead to rupture of the aorta. Hjerteinfark, hjerneslag, blodårespregning, åreknuter, hvitt hår? http://www.health-sc...com/copper.htmlCopper deficiency has been shown to have a strong role in anemia, arthritis, cancer, cardiovascular diseases, epilepsy, fat metabolism, free radical damage, immune functions, inflammatory diseases, osteoporosis, and thyroid function (underactive). Wilson's disease is a rare genetic condition with a lack of ceruloplasmin, low serum copper levels, and high copper stores in the liver. Deficiency symptoms include anemia, bone disorders, defective spinal cord, hair greying and hair becoming fine and straight, losing its curl, infertility; weak connective tissue as evidenced by heart problems such as enlarged heart, weak aorta with holes and ruptures, aneurisms, varicose veins, wrinkling skin, and hernias. Copper deficiency greatly increases the lipid peroxidation of lipoproteins and cardiovascular tissue. It causes high cholesterol levels, and heart attack victims have low copper levels in the heart. ... The main metabolic defect of cancer cells, according to Dr Johanna Budwig and other researchers, is a deficiency of the enzyme cytochrome oxidase. This causes a blockage in the cellular respiration or oxidative energy production of the affected cells. Cytochrome oxidase is a copper dependent enzyme and additional copper might be beneficial. In the final stages of this oxidative energy production cytochrome oxidase transfers electrons to copper (II) and iron (III) to form copper (I) and iron (II). In the last step these electrons are then transferred to oxygen, which now can attract hydrogen ions to form water. In cancer cells this electron transfer is blocked and energy is inefficiently produced by converting glucose into lactic acid. http://www.cdc.gov/m...ml/mm5106a3.htm Each year in the United States, 400,000--460,000 persons die of unexpected sudden cardiac death (SCD) in an emergency department (ED) or before reaching a hospital (1). Endret 6. desember 2012 av Rosario Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 6. desember 2012 Del Skrevet 6. desember 2012 Hvis du tenker på kobber inntak i dietten til amme kuer og selvfølgelig melkekuer så må jeg si meg enig med det. Kobber er ett næringsstoff som bør inngå i plantene+ foret en ku spiser. Da tenker jeg spesielt på melkekuer i og med at de skal produsere melk og ikke bare kjøtt. Jeg har som dere vet sagt at dette ikke skal bli en bonde diskusjon, men jeg må nevne at selen også er ett makro næringsstoff som er positivt for blodverdiene... Da har Yara utviklet 21-3-8 typen som er tilsatt selen og natrium. Dette syntes jeg personlig er fott. Lenke til kommentar
olsen_1 Skrevet 6. desember 2012 Del Skrevet 6. desember 2012 Er ikke kjøtteter og åtseleter det samme? Brb, vegan time Lenke til kommentar
festen Skrevet 6. desember 2012 Del Skrevet 6. desember 2012 (endret) Hvis en ikke skal ha kjøttpålegg eller ost, da blir ikke mye igjen å ha på brødskiva hvis en skal være sunn. Se forøvrig: http://www.examiner.com/article/bill-clinton-a-vegan-diet-helped-me-lose-24-pounds-saved-my-life Endret 6. desember 2012 av festen Lenke til kommentar
olsen_1 Skrevet 6. desember 2012 Del Skrevet 6. desember 2012 Hvis en ikke skal ha kjøttpålegg eller ost, da blir ikke mye igjen å ha på brødskiva hvis en skal være sunn. Se forøvrig: http://www.examiner....s-saved-my-life Blåbærsyltetøææy Lenke til kommentar
festen Skrevet 6. desember 2012 Del Skrevet 6. desember 2012 (endret) For håpe det er uten sukker da? Og kunstige søtning. Banan og frukt er jo fint, men jeg hørte intervju med ei på radioen, hun mente det beste var norske grønnsaker, ikke frukt, på grunn av forurensning i utlandet. http://www.whfoods.c...ame=diet&dbid=5 Her er forøvrig mer utfyllende beskrivelser av dietten den tidligere presidenten følger. Endret 6. desember 2012 av festen Lenke til kommentar
Rosario Skrevet 6. desember 2012 Forfatter Del Skrevet 6. desember 2012 (endret) http://en.wikipedia....iki/Dean_Ornish He has been a physician consultant to former President Bill Clinton since 1993, when Ornish was first asked by Hillary Rodham Clinton to consult with the chefs at The White House, Camp David, and Air Force One to cook more healthfully. In 2010, after the former President's cardiac bypass grafts became clogged, Ornish met with him and encouraged him to follow a mostly plant-based diet, since moderate changes in diet were not sufficient to stop the progression of his heart disease, and he agreed.[7] In contrast to Esselstyn, Ornish recommends the consumption of fish oil supplements and does not follow a strict vegetarian diet, allowing for the consumption of occasional animal products.[8] Jeg skjønner godt Bill Clinton. Enda flere doble bypass-operasjoner ville ta knekken på han. Han valgte livet. (greiest å bare legge om kosten før man trenger operasjoner) Dean Ornish var den som anbefalte "norsk krigskost". Jeg tror det var mye økologisk mat. Poteter idag blir ikke det samme, selv om det ligner (her tenker jeg på hvordan intensivt jordbruk innvirker på mineral-innholdet i avlingene/for) Endret 6. desember 2012 av Rosario Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 6. desember 2012 Del Skrevet 6. desember 2012 Plantevernmidler har en liten eller ingen effekt på potetene og det vi får i oss, men jeg er enig i deg med at det er en risiko å ta. Hvis bonden ikke overholder landbruks reglene til punkt og prikke så kan det være en viss fare for eventuelle rester i matvarene. Problemet er at uten plantevern så hadde avlingene i verden gått brutalt ned og vi ville lengere ikke ha fått nok mat. Lenke til kommentar
ThePredator9 Skrevet 6. desember 2012 Del Skrevet 6. desember 2012 [x] Kjøtt er sunt [x] Trådstarter er ett troll 1 Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå