Rosario Skrevet 24. november 2012 Forfatter Del Skrevet 24. november 2012 poached egg - egg cooked in gently boiling water Hardkokte egg betyr at mere av proteinene blir ødelagt. Lenke til kommentar
Hardrocktarzan Skrevet 24. november 2012 Del Skrevet 24. november 2012 Kroppen kan nytte meir næring av varmebehandla egg enn rå. Kilder for denne påstanden..? Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 24. november 2012 Del Skrevet 24. november 2012 poached egg - egg cooked in gently boiling water Hardkokte egg betyr at mere av proteinene blir ødelagt. Kilder for denne påstanden..? http://jn.nutrition....28/10/1716.full In this study, it was shown that after ingestion of 25 g of raw egg protein, almost 50% is malabsorbed over 24 h. The higher digestibility of cooked egg protein presumably results from structural changes in the protein molecule induced by heating, thereby enabling the digestive enzymes to gain broader access to the peptide bonds. http://www.livestron...tein-is-cooked/ A study published in the "Journal of Nutrition" found that consuming cooked eggs as opposed to raw eggs provided the highest rate of protein absorption and is the safest method of consumption. The study concluded that the body absorbs protein from a cooked egg at a rate of 91 percent, while raw egg protein is absorbed at a rate of 50 percent over a 24-hour period. Apparently, the denaturing of the protein resulted in the higher rate of protein absorption in the body. 5 Lenke til kommentar
djgudleif Skrevet 24. november 2012 Del Skrevet 24. november 2012 Påstand: Kjøtt er sunt. Fakta: Kjøtt er godt. 5 Lenke til kommentar
Rosario Skrevet 24. november 2012 Forfatter Del Skrevet 24. november 2012 (endret) http://jn.nutrition....28/10/1716.full "Published since 1928, The Journal of Nutrition (JN) was the first scientific journal created solely for publication of nutrition research." Disse folkene bør vel ta ansvar for at 1/3 dør av kreft idag, og 1/3 dør av hjerte- og karsykdom. Dette var vel forløper for FDA -- http://www.youtube.com/ Today's Modern Food: It's not what you think "5000 dør per år av mat" ? Enkelt statistikk USA 300 mill Hvor mange dør per år 300 mill / 74 = 4 mill Hvor mange dør av kreft per år 4 mill / 3 = 1.3 mill Hvor mange dør av hjerte- og karsykdom per år 4 mill / 3 = 1.3 mill USA 1900, 1 : 20 døde av kreft ifølge en kilde Antall flere som dør av kreft idag vs. 1900 per år 1.100.000 Hvorfor vet jeg ikke Endret 24. november 2012 av Rosario Lenke til kommentar
Laurb Skrevet 24. november 2012 Del Skrevet 24. november 2012 Antall flere som dør av kreft idag vs. 1900 per år 1.100.000 Dette må være tidenes mest ubrukelige statistikk. 1 Lenke til kommentar
Rosario Skrevet 24. november 2012 Forfatter Del Skrevet 24. november 2012 (endret) Glem de "5000" (tallet baserer seg på at det er ikke er maten folk dør av, men "sykdommene", men unntak av 5000 tilfeller av akutt forgiftning/smitte?) Kilden http://www.youtube.com/ Today's Modern Food: It's not what you think er ikke i nærheten engang Når vi sammenligner enkel matematikk med "5000", forskjellen er 1100000 / 5000 = 220 : 1 Kilden har mange interessante spørsmål Hvilken konsekvenser har det å fore storfe med dyrket for? Et dette foret fullverdig? Er dette foret fri for plantegifter? Driver de å putter hormoner i foret? Endret 24. november 2012 av Rosario Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 24. november 2012 Del Skrevet 24. november 2012 Nå begynner vell denne tråden å bli litt for drastisk vell? Lenke til kommentar
festen Skrevet 24. november 2012 Del Skrevet 24. november 2012 (endret) Den store oppmerksomheten omkring palmeolje gjør iallefall at produsentene skjerper seg, at ting merkes mer, slik som i new york er det forbudt at gatekjøkken bruker det. Og produktene merkes bedre, sånn som dette produktet har den sykeste merkingen i forhold til om det har palmeolje eller ikke som jeg har sett. Prøv å kjøp en pakke (det er supergodt) og les bakpå. http://www.eliya.no/...0g-brynild.html Endret 24. november 2012 av festen Lenke til kommentar
1814_ Skrevet 24. november 2012 Del Skrevet 24. november 2012 Gary Taubes sier i video at man fikk ikke kreft av tradisjonell mat. Kreft er noe nytt. Kreft er noe nytt? Drar han påstander ut av rumpesprekken sin? 1 Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 24. november 2012 Del Skrevet 24. november 2012 Kreft er noe nytt ja... Den påstanden tror jeg jo så veldig mye på! 1 Lenke til kommentar
Rosario Skrevet 24. november 2012 Forfatter Del Skrevet 24. november 2012 (endret) Noen som kjenner til et kjent tilfelle av "kreft" før den industrielle revolusjon? (det er fortatt sprik om hva kreft er - jeg har sett "DNA", "virus", "immunforsvar" og "fungus" oppgitt) http://en.wikipedia.org/wiki/CancerIt is nearly impossible to prove what caused a cancer in any individual, because most cancers have multiple possible causes Etter 90+ år med kreftforskning begynner vi vel å nærme oss resultater som kan begrense kreftforekomst? (Amputasjon klarte de vel i Hellas også, jeg tenker på noe mere ) Endret 24. november 2012 av Rosario Lenke til kommentar
festen Skrevet 24. november 2012 Del Skrevet 24. november 2012 folk ble ikke så gamle, men jeg tror uansett at mer raske karb og mye melk, kjøtt osv motsatt av en anorektisk diett med vegetarmat og fisk, gir mye mer igf1 vekstfaktor og kreft risiko..de som blir supergamle 100-110 har som regel hatt mager diett og lite vekthormoner produsert i kroppen sin rlativt til normalen.. Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 25. november 2012 Del Skrevet 25. november 2012 Noen som kjenner til et kjent tilfelle av "kreft" før den industrielle revolusjon? (det er fortatt sprik om hva kreft er - jeg har sett "DNA", "virus", "immunforsvar" og "fungus" oppgitt) Det er lov å gjere litt research, men fakta er vel ikkje du så opptatt av? The earliest written record regarding cancer is from 3000 BC in the Egyptian Edwin Smith Papyrus and describes cancer of the breast.[106] Cancer however has existed for all of human history.[106] Hippocrates (ca. 460 BC – ca. 370 BC) described several kinds of cancer, referring to them with the Greek word carcinos (crab or crayfish). http://en.wikipedia..../Cancer#History 1 Lenke til kommentar
BuffyAnneSummers Skrevet 25. november 2012 Del Skrevet 25. november 2012 Det at man ikke kunne påvise kreft betyr ikke at det ikke var kreft tidligere.. 1 Lenke til kommentar
Rosario Skrevet 25. november 2012 Forfatter Del Skrevet 25. november 2012 (endret) Det er lov å gjere litt research, men fakta er vel ikkje du så opptatt av? http://en.wikipedia..../Cancer#History Greitt. Svulst er lett å identifisere. Cancer research is the intense scientific effort to understand disease processes and discover possible therapies. Det er det vi forventer. Hva vi har fått igjen er magert, 600% mere kreft. Cancer research is the intense scientific effort "to understand" disease processes and discover "possible" therapies. Her virker det som at man er redd for å forstå problemet (nærmest forbud mot forståelse) og at effektive terapier er "ulovlig" medisin. Endret 25. november 2012 av Rosario Lenke til kommentar
Slimda Skrevet 25. november 2012 Del Skrevet 25. november 2012 Til info: Rosario er en sterkt troende konspiratorisk bruker som avfeier alt av moderne vitenskap. Greit å huske før man begir seg ut i en debatt. 3 Lenke til kommentar
Rosario Skrevet 25. november 2012 Forfatter Del Skrevet 25. november 2012 (endret) Det er ikke "tilfeldig" at resultatene av moderne medisin uteblir. Du bruker skylapper overfor virkeligheten, at folk blir sykere. Snart vil også 20-åringer kunne bli demente? (det har alt sammen en enkel forklaring ..) Jeg prøvde å finne kreftstatistikk og fant dette http://onlinelibrary...lin.46.1.5/full Bla nedover til Figure Figure 4. Age-Adjusted Cancer Death Rates* Males by Site, United States, 1930–1992 Siden kreft har økte fra 1 : 16 til 1: 3 idag må denne statistikken være laget for å skjule virkeligheten Auda, det har visst andre oppdaget allerede http://www.preventca...manipulates.htm U. S. National Cancer Institute Manipulates Cancer Statistics Despite such celebrated claims of progress against the disease, the facts tell a different story. See Statistics. Reversal in overall mortality rates has been minimal and due largely to a reduction in lung cancer deaths from reduced smoking in men rather than to advances in treatment. ... Meanwhile, cancer incidence has escalated to epidemic proportions over recent decades, with lifetime risks in the United States now reaching one in two for men and one in three for women. --- (Moderator vil si at dette er to forskjellige tema, juks i medisin og juks i arkeologi. For meg er det juks = de samme folkene som jukser. Når de manipulerer arkeologi https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1466929&pid=19950432&st=480entry19950432, hvorfor ikke også medisin?) Jim Vieira http://www.youtube.com/ Stone Builders, Mound Builders and the Giants of Ancient America | Jim Vieira at TEDxShelburneFalls We have organisasjons and institutions that are keeping the truth away from us I am pissed, I am sick of it Enough is enough! Coperations are not our people Coperations do evil stuff all around the world Endret 25. november 2012 av Rosario Lenke til kommentar
SirreStrikk Skrevet 25. november 2012 Del Skrevet 25. november 2012 Sunt fett blir usunt fett med sterk oppvarming. Kilde takk. Det du mener er at flerumettet cis fettsyrer kan bli til flerumettet trans fettsyrer ved oppvarming? Det er isåfall en myte med ingen rot i virkeligheten Lenke til kommentar
Rosario Skrevet 25. november 2012 Forfatter Del Skrevet 25. november 2012 (endret) Fettet blir selvfølgelig helt ødelagt når det lukter svidd - som gift http://en.wikipedia....iki/Cholesterol Animal fats are complex mixtures of triglycerides, with lesser amounts of phospholipids and cholesterol. As a consequence, all foods containing animal fat contain cholesterol to varying extents.[17] Major dietary sources of cholesterol include cheese, egg yolks, beef, pork, poultry, fish, and shrimp.[18] Human breast milk also contains significant quantities of cholesterol.[19] Kolesterol er viktig for kroppen Hvorfor kjøtt ikke skal tilberedes på høy temperatur har kanskje en årsakssammenheng jeg ikke forstår meg på ... relatert til hva som skjer med kolesterolet... ? Jeg holder meg til lav temperatur som enkel regel (koking er best), og vekk med margarin til steking Potato crisps and French fries contain very high levels of toxic acrylamide. http://www.live-in-g...enic/burnt.html Endret 25. november 2012 av Rosario Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå