chokke Skrevet 21. november 2012 Del Skrevet 21. november 2012 (endret) Hei. Var så smart og planla middagen imorgen ved å kjøpe inn kyllingfilet til halv pris pga dato. Det jeg lurer på er om den er holdbar til i morgen til å bli stekt og så om den kan ligge en dag til som reste-mat til fredagen? Siden det er kylling, er jeg litt skeptisk enn iforhold til storfe. Jeg regner med den er fin til middag i morgen, men spørsmålet er en dag til i kjøleskapet etter oppsteking? Om den ikke er fin, og jeg spiser den, da utsetter jeg meg for? Et par dager med vondt i magen, kraftig diare eller snakker vi større? Endret 21. november 2012 av chokke Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1474777-utg%C3%A5tt-kyllingfilet-holder-det-et-par-dager-etter-steking/
Hotel Papa Skrevet 21. november 2012 Del Skrevet 21. november 2012 Ligger det kjølig og ikke lukter vondt/rart, kjør på.. Lenke til kommentar https://www.diskusjon.no/topic/1474777-utg%C3%A5tt-kyllingfilet-holder-det-et-par-dager-etter-steking/#findComment-19932957
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå