chokke Skrevet 21. november 2012 Del Skrevet 21. november 2012 (endret) Hei. Var så smart og planla middagen imorgen ved å kjøpe inn kyllingfilet til halv pris pga dato. Det jeg lurer på er om den er holdbar til i morgen til å bli stekt og så om den kan ligge en dag til som reste-mat til fredagen? Siden det er kylling, er jeg litt skeptisk enn iforhold til storfe. Jeg regner med den er fin til middag i morgen, men spørsmålet er en dag til i kjøleskapet etter oppsteking? Om den ikke er fin, og jeg spiser den, da utsetter jeg meg for? Et par dager med vondt i magen, kraftig diare eller snakker vi større? Endret 21. november 2012 av chokke Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 21. november 2012 Del Skrevet 21. november 2012 Ligger det kjølig og ikke lukter vondt/rart, kjør på.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå