Gå til innhold

Myglet leverpostei - trygt å spise?


Kea

Anbefalte innlegg

Så i dag skulle jeg ha meg en skive med leverpostei og åpnet kjøleskapet for å ta ut en stor, ca. ukegammel boks med postei som det var lokk på. Da jeg åpnet den så jeg en stor sopp i kanten på én side og en litt mindre en på den andre. Noe jeg har lært er at enkelte typer mat (som faste oster) kan man spise selv om det er myglet på overflaten dersom man skjærer den vekk, mens andre typer mat med mer fuktighet bør man kaste om det er myglet. Leverpostei er vel en ganske fuktig type mat, så jeg kastet den. Men ville det være trygt å spise om man skar vekk toppen, eller ville det være det risiko for å få i seg mikroskopiske røtter som gror under overflaten?

 

Jeg betaler heller noen skarve kroner for en ny enn å risikere å bli syk, men jeg bare lurer sånn generelt.

Endret av Therawyn
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...