Kea Skrevet 19. november 2012 Del Skrevet 19. november 2012 (endret) Så i dag skulle jeg ha meg en skive med leverpostei og åpnet kjøleskapet for å ta ut en stor, ca. ukegammel boks med postei som det var lokk på. Da jeg åpnet den så jeg en stor sopp i kanten på én side og en litt mindre en på den andre. Noe jeg har lært er at enkelte typer mat (som faste oster) kan man spise selv om det er myglet på overflaten dersom man skjærer den vekk, mens andre typer mat med mer fuktighet bør man kaste om det er myglet. Leverpostei er vel en ganske fuktig type mat, så jeg kastet den. Men ville det være trygt å spise om man skar vekk toppen, eller ville det være det risiko for å få i seg mikroskopiske røtter som gror under overflaten? Jeg betaler heller noen skarve kroner for en ny enn å risikere å bli syk, men jeg bare lurer sånn generelt. Endret 19. november 2012 av Therawyn Lenke til kommentar
Mannen med ljåen Skrevet 19. november 2012 Del Skrevet 19. november 2012 Leverpostei er et kjøttprodukt. Jeg ville kastet den. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå