Gå til innhold

Noen andre som gleder seg til Baldur's Gate: Enhanced Edition?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det en ting jeg håper, så er det at denne utgivelsen kan være med på å få noen av den yngre generasjonen av gamere, til å prøve seg på en av de virkelig store bautaene av klassisk vestlig Rollespill.

 

For så vidt jeg har fått med meg, så er det faktisk noen (få) av dagens yngre spillere som er intresert nok i spill historie til å prøve seg på slike ting ;)

Lenke til kommentar

Da er det kun timer igjen til spillet slippes.Er ute kl 2100..

 

Jepp, ble mildt sagt molefunken når jeg hadde kjappet meg hjem fra jobb kun for å finne ut at jeg må vente nesten til jeg må hoppe til køys igjen med å få spille.. Ikke stas når jeg har gledet meg som en unge til det her i hele dag!

 

Er det en ting jeg håper, så er det at denne utgivelsen kan være med på å få noen av den yngre generasjonen av gamere, til å prøve seg på en av de virkelig store bautaene av klassisk vestlig Rollespill.

For så vidt jeg har fått med meg, så er det faktisk noen (få) av dagens yngre spillere som er intresert nok i spill historie til å prøve seg på slike ting

 

Den delen av ungdommen er en veldig stor minoritet også for å si det mildt, beklageligvis.

Dagens spill virker som om de skal gi belønninger for alt man gjør i form av achievements og ingame utstyr. Det virker ikke som at de liker å utfordre seg selv kun for utfordringens skyld, men heller disse kunstige belønningene man får. Jeg vil ikke være i samme rom som den kiden som akkurat har knertet Sarevok etter å ha brukt alskens mulige powerguider for så å ikke få noen achievement for "strevet". Nåde!

Lenke til kommentar

Jeg har gleda meg til BG:EE siden jeg hørte om det i fjor eller tidlig i år, og sitter nå og venter på at downloaden skal bli ferdig. 4% igjen, men det går tregt. Bare 80 KB/s. :|

 

Liker også at det ikke er amatører som har gjort dette, men faktisk folk fra Bioware. "Beamdog was founded by Trent Oster, Bioware co-founder and Cameron Tofer, former Bioware lead programmer." Hvis ikke dette lover bra, så vet ikke jeg. :D

 

Liker også at man kan spille multiplayer med folk på andre plattformer, og håper de etter hvert legger opp mot cloud-basert lagring, slik at jeg kan spille på nettbrettet (når de lanserer Android-versjonen), og så fortsette på PC-en når jeg kommer hjem, eller forlater sofaen / senga.

 

Uansett hva, så blir det bra, og dette er vel fjerde eller femte gang jeg kjøper BG1, og jeg har fortsatt ikke noe i mot det. Også greit å slippe Tutu og widescreen-mod denne gangen. :)

Lenke til kommentar

Satte meg ned foran datan i går kveld, startet BG:EE, Create New Character...

 

... keep on rolling baby, you know what time it is...

 

Tar litt tid å rulle seg en perfekt kar når man er litt kresen på hvor mange poeng man vil ha :)

 

Keep on rollin' rollin' rollin'!

 

Satt ett godt kvarter til tyve minutter og rullet i vei selv!

 

Endte til slutt opp med en half orc barbarian:

19 str

18 dex

19 con

13 int

3 wis

18 cha

 

Kan leve med dette. :)

Endret av Tørriss
Lenke til kommentar

Hva synes dere om de nye filmene? Jeg synes på en måte de virker "billigere" enn de gamle. Men de er helt klart bedre realistisk sett i forhold til hvordan de gamle ser ut i dag. Merker jeg liker de bedre og bedre. Er det forresten lagt til noen nye musikk stykker, synes det virker slik, men er også lenge siden jeg spilte orginalen sist.

Lenke til kommentar

Ta en wild mage denne gangen, da er det jo faktisk tilfeldig om den går av eller ikke :p

Brukte å spille som dame før, så denne runden blir det nok en alvemann, og jeg skal forsøke å ha en romanse med hun nye Wild Mage-dama. ;) Men Wild Magic var da ikke så tilfeldig om den gikk av eller ikke? Det var mer om man faktisk kastet en fireball eller en ku. :p

 

Btw dere som har PC-versjonen, kan vi bruke mods på den? Jeg hadde mods i BG2 som gav meg våpen og armor fra Icewind Dale og Planscape: Torment, og vil gjerne fortsette med det. :)

Endret av Lykketrolling
Lenke til kommentar

Det har du rett i. Spesielt om man vil ha en fighter som ikke trenger å bruke gauntlets of dexterity eller hva de het. :p

 

18/00 (eller så nærme som mulig) på str, 18 con, 18 dex og 18 cha. :p

 

Liker ikke å være avhengig av utstyr for å være bra, plus at jeg vil heller plassere noe i den slotten som gir meg andre bonuser. ;) Som Barbarian trenger jeg null wisdom så da er det en god dump stat, intelligence over wis tar jeg kun for noen sure Illithid kamper i BG2EE når det kommer ut. ;)

 

Kan man bare kjøpe spillet via hjemmesiden deres?

Er det med eller uten DRM?

 

Mener jeg leste at det har en mild DRM som de beskrev det med selv. Så langt kan man bare kjøpe det på nettsidene til Beamdog, men det er snakk om at det skal bli tilgjengelig i butikk på ett senere tidspunkt og. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...