Gå til innhold

Hvordan få perfekt Toro Kinesisk Szechuan ris?


Anbefalte innlegg

Jeg er veldig glad i sticky-ris, som man enkelt kan spise med spisepinner.

Jeg lurer bare på hvordan jeg kan få risen i Toro's Kinesisk Szechuan til å bli helt perfekt? Jeg klarer alltid å enten svi risen, eller så blir den ukokt og ekkel.

 

Har noen et tips eller to til hvordan den blir helt perfekt?

 

Eventuelt hvor jeg skal for å få tak i ris annet enn basmati/jasmin i Oslo?

 

Link til produktet: http://www.toro.no/index.php?mapping=300&id=12045

post-159132-0-00573500-1353081460.gif

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja, jeg bare lar den koke så lenge at den ikke setter seg fast i kjela. Når den flyter til toppen sammen med boblene så er den nesten ferdig. Før det så er alt jeg gjør å røre rundt en stund sånn at den ikke setter seg fast. Bruk er en helt vanlig skje til dette, er student så da tar man det man finner, har ikke faila enda med å koke ris så :)

Endret av TheRealL
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...