redrubynail Skrevet 16. november 2012 Del Skrevet 16. november 2012 Jeg er veldig glad i sticky-ris, som man enkelt kan spise med spisepinner. Jeg lurer bare på hvordan jeg kan få risen i Toro's Kinesisk Szechuan til å bli helt perfekt? Jeg klarer alltid å enten svi risen, eller så blir den ukokt og ekkel. Har noen et tips eller to til hvordan den blir helt perfekt? Eventuelt hvor jeg skal for å få tak i ris annet enn basmati/jasmin i Oslo? Link til produktet: http://www.toro.no/index.php?mapping=300&id=12045 Lenke til kommentar
TheRealL Skrevet 16. november 2012 Del Skrevet 16. november 2012 (endret) Tja, jeg bare lar den koke så lenge at den ikke setter seg fast i kjela. Når den flyter til toppen sammen med boblene så er den nesten ferdig. Før det så er alt jeg gjør å røre rundt en stund sånn at den ikke setter seg fast. Bruk er en helt vanlig skje til dette, er student så da tar man det man finner, har ikke faila enda med å koke ris så Endret 16. november 2012 av TheRealL Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå