Gå til innhold

[Løst] Hjelp til hodetelefoner på kontoret.


Feh

Anbefalte innlegg

Budsjett: Under 1000 kr.

 

Størrelse: Over øret.

 

Type: Lukkede.

 

Bruksområde: Utelukkende musikk, type elektronisk.

 

Kilde: Jack fra PC integrert lydkort.

 

Ser etter et headsett jeg kan bruke på jobb som er konfortabelt nok til å bruke i 3-4 timer i strekk uten å få vondt i ørebrusken. Jeg er fullstendig klar over at prissjiktet ikke vil gi meg et godt headsett, men det er heller ikke poenget da jeg kun skal høre med lave/middels volum (bakgrunnsmusikk) og er ute etter noe som kan dra av elektronisk musikk noenlunde greit.

 

Har såvidt tittet på Shure SRH440 og Sennheiser HD 439, men lurer på om det finnes bedre alternativer. Det virker som om utvalget er tynt i prissjiktet mellom 500 og 1000+ og de til rundt 500 må jeg si virker i overkant "skrale".

Endret av Feh
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Creative Aurvana er det beste jeg har hørt til rundt 500 kr. Det er mer eller mindre samme produkt som Denon AH-D1001, bare nytt navn og, i følge noen, et lite hakk bedre lyd.

 

Klarer du imidlertid å gå et lite hakk over budsjettet ditt tror jeg du vil bli meget fornøyd med Audio Technica ATH-M50, som nok må være den mest anbefalte hodetelefonen noen sinne. Den er ikke perfekt, men i sitt segment skal du slite med å finne noe bedre.

 

Beyerdynamic DT 770 Pro er også noe du bør vurdere. God lyd, god byggekvalitet og super komfort. OBS! Finnes i flere utgaver. Velg riktig impedans.

Lenke til kommentar

Skal lese litt mer om Creative klokkene. Tingen er at jeg ikke gidder å bruke mye penger på å lytte til bakgrunnsmusikk da jeg allerede har headsett til både DJing og studiobruk hjemme til henholdsvis 1500 og 3000 kr. Jeg bare gidder ikke å drasse med meg disse på jobb så tenkte å kjøpe noen jeg kan ha der permanent.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Valget falt til slutt på Sennheiser 439 som jeg nettop har tatt ut av esken.

 

Sammenlignet med DJ-headsetet jeg har fra Denon så vil jeg si det er godkjent til prisen. Litt slapp i de høyere bassfrekvensene (dog greit definert i de dype), gode highs, mens mids er litt kjønnsløst kontra dyrere headsett, spesielt merkbart på vokaler. Hvordan bassen oppleves avhenger dog litt fra låt til låt og hvilke bassfrekvenser som er vegtlagt i EQingen på selve produksjonen. Der Denon settet spiller "masse bass" på alle låter er det litt mer opp til hvilke frekvenser som er brukt med Sennheiser settet.

 

Det som dog var viktigst var komforten og der vil jeg gi de ganske høy score. Klokkene går helt over øret så ingenting av øret blir klemt. Paddingen er behagelig og de er veldig romslige, sitter løst på hodet og er veldig lette. Burde være perfekt for lengre perioder med lytting mao. Lydisoleringen er helt grei virker det som. Ikke veldig bra, men heller ikke dårlig.

 

LØST!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...