Gå til innhold

Klump i kjøttkaka


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Googla litt, uten nytte desverre.

 

Derfor lurer jeg på om det er noen andre enn meg her som har oppdaget at det "alltid" er en liten klump i kjøpekjøttkaker, og eventuelt vet hva det er?

Det er brusk. Kjøttkaker er ikke laget av biffdeig. Karbonader har strengere krav til seg og har mer rent kjøtt. Det er mye bindevev i et dyr og i kjøttdeig og kjøttkaker er det greit å bruke det, for der blir det ikke lagt merke til. Du viser ikke til hvilke merker du kjøper men flere av billigmerkene har enda lavere kvalitet, (dvs. enda mindre rent kjøtt), enn for eksempel Gilde.

 

Det er ikke noe farlig, eller ikke usunnt. Men å forvente at et "fattigmannsprodukt" som kjøttkaker skal være av 100% rent kjøtt er urealistisk.

 

-frank

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...