Gå til innhold

Noen som bruker å bestille mye fra Kina på Ebay?


Windoge

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har hatt problemer med varer som ikke kommer, men har alltid fått pengene tilbake. Det aller meste kommer imidlertid ganske raskt og greit.

 

Samme her. Jeg opplever kineserne som ekstremt hjelpsomme når det kommer til å refurdere pengene, eller sende ny vare. Jeg er bare litt overrasket over hvor mange av tingene som aldri dukker opp.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg vant en auksjon for 4 uker siden. $0.01 for et USB endoskopkamera. Betalte for frakt og varen via paypal. Varen har ikke dukket opp i posten og skal ikke forundre meg om at de har tatt en spansk en der nede. (Eller en kinesisk en! :D)

 

Etter min mening er det sinnsykt varierende om varene fra Kina dukker opp, eller ikke. Leser mange negative kommentarer til selgerne fra kunder som aldri mottok varene sine. Venter ennå på varer som ble betalt i september. Billig er det, men samtidig et sjansespill. Hadde aldri betalt for noe av betydelig verdi fra Kina, ihvertfall ikke uten forsikring eller sporingsnummer. Fra Thailand har det faktisk bare tatt mellom 5-7 dager å motta store pakker, og i enkle tilfeller får jeg varen fra Kina på under en uke når den faktisk dukker opp.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...