Skyggedans Skrevet 25. desember 2012 Del Skrevet 25. desember 2012 (endret) Hvis du faktisk gidder å lese poster i tråden har jeg postet kilder på at opptaket er 50% når man spiser rå egg. (Hvis du faktisk leser postene mine, har jeg aldri kommet med ubestridende bemerkninger i mot dine guddomelige faktakilder, eller noe som sier at man får 100% opptak av rått egg) Tusen takk for informasjonen, du er det hyggeligste mennesket jeg noen sinne har vekslet ord med. ;) Jeg tror jeg fortsetter med rå egg, da det ser ut som 100% opptak gir bivirkninger og kort lunte.. Endret 25. desember 2012 av Skyggedans Lenke til kommentar
fenele Skrevet 25. desember 2012 Del Skrevet 25. desember 2012 Bra du setter deg inn i trådens innhold og hvor diskusjonen går. I steden får vi et tomt svar som "jeg spiser rått egg, mkay". For all del kos deg med dine råe egg. Lenke til kommentar
Tommsern92 Skrevet 25. desember 2012 Del Skrevet 25. desember 2012 (Hvis du faktisk leser postene mine, har jeg aldri kommet med ubestridende bemerkninger i mot dine guddomelige faktakilder, eller noe som sier at man får 100% opptak av rått egg) Tusen takk for informasjonen, du er det hyggeligste mennesket jeg noen sinne har vekslet ord med. ;) Jeg tror jeg fortsetter med rå egg, da det ser ut som 100% opptak gir bivirkninger og kort lunte.. Gjør det du, og ikke lær noe om kosthold og næring, flink gutt Lenke til kommentar
Skyggedans Skrevet 25. desember 2012 Del Skrevet 25. desember 2012 (endret) Gjør det du, og ikke lær noe om kosthold og næring, flink gutt Jeg har jo lært, skjønner du ikke det? Jeg vet at du mister 50% av opptak ved å spise rå egg. Det er forskjell på å lære, og praktisere. Sånn som jeg ser ut er det tydelig at det jeg gjør funker Fant dette her på nettet som støtter det dere sier sånn for trådens skyld; Somewhere in the range of 35-50%[/b] of raw egg protein is malabsorbed. Basically this means that you get a significantly higher digestibility of egg protein when you cook the eggs. The study that usually gets quoted for the proposition that almost 50% of raw egg protein is malabsorbed involved ileostomy subjects. Assuming that you are a healthy individual, it is probably more appropriate to look at a study that involved healthy subjects. Such a study was done in 1999 that investigated the amount of dietary protein escaping digestion and absorption of healthy individuals and it found that about 35% of raw egg protein escaped digestion and absorption, whereas about 6% of cooked egg protein was malabsorbed. Endret 25. desember 2012 av Skyggedans Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå