Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Ser frem til å teste furi. Lange boss battles ser artig ut. Og ser ut som bossene har bra design også.

 

Fullførte uncharted 4 i går forøvrig. Det spillet sammen med last of us tror jeg aldri glemmer. Er glad i gode historier og "likænes" karakterer. All honnør til naughty dog. Spent på deres neste spill.

 

Men fy faen. Den siste boss fighten på crushing var ikke bare bare.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Herregud så dårlig den PlayStation-appen på mobil er. Ihvertfall på Android. Skulle ihvertfall tro de skulle få det til skikkelig på en Sony-mobil... Treig, tungvint, uoversiktlig, håpløs å søke med, og nesten umulig å finne tilbudene.

Lurer på om noen i det selskapet faktisk har prøvd den appen..

Lenke til kommentar

Selv liker jeg å legge meg litt lavt når jeg skal selge ting, så jeg blir kvitt dem. Er ikke verdt å vente ukevis for å få 500 kroner ekstra, da hopper jeg heller over en utekveld. Dessuten liker jeg å underby drittunger som tror de skal få igjen masse penger for de dårlige beslutningene sine. Brukte spill er ikke verdt så mye hvis du insisterer på at de skal følge maskinen, høyst 100 kroner stykket. Ville lagt den ut til 2300 og senket prisen hvis den ikke ble solgt innen en uke.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

I utgangspunktet burde No mans sky prises som et indiespill og ikke AAA men det skal og sies at man sansynligvis har tresifret timeantall ++ med gameplay i vente og da kan muligens prisen rettferdiggjøres. Forutsetter jo og at det ikke blir gørrkjedelig etter første time :)

Lenke til kommentar

Jeg er også litt redd for at det skal ende opp som Spore, som jeg gleda meg villt til helt fra det ble annonsert, og som endte opp i en ganske stor skuffelse. Det jeg er mest bekymra for med No Man's Sky er om det er nok å gjøre. Greit nok at verden/universet er enormt, men vil det føles kjedelig og repetetivt etter noen timer?

Time will show, er enormt spent på når det kommer ut og de første anmeldelsene tikker inn.

Lenke til kommentar

Har alltid sett for meg at NMS kan bli som en Spore with spacecrafts. Har vanskelig for å se for meg hvordan det ikke skal bli kjedelig og repetetivt etter en 10-20t.

 

En anmeldelse etter 5-10 timer spilling vil heller ikke være representativt. Dette er et typisk spill som kan være veldig gøy og spennende de første timene så møter du en bråstopp etterhvert.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...