Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rundet Until Dawn nå. Sattan for et spill. Må være det beste eksklusive spillet jeg har spilt på PS4. Historien, stemningen, musikken, lydeffektene, stemmeskuespillet, grafikken - alt klaffet. Ganske kult at hvis du finner et "Clue" når du går rundt og utforsker, så nevner personen det senere i spillet. Må nok ta en runde til med andre valg om en stund.

Matt døde denne gangen. Og den stakkars ulven. Lurer på hvordan det gikk med den.

 

Lenke til kommentar

Må si jeg likte Cod betaen. Simpel og enkel underholdning da jeg begynner å bli litt lei CS:go også. Spørs om det blir et innkjøp på ps4 eller PC.

 

Svar til deg over:

 

Jeg søkte bare på Cod på Playstation store og fant betaen der.

Endret av Tønne
Lenke til kommentar

Hvor laster jeg ned beta cod

 

Bare søk på Black Ops 3 beta i Playstation Store så finner du det.

 

-----

 

Har spilt mer Black Ops 3 og det er kult. Men må erkjenne jeg gleder meg til fks Rainbox Six Siege kommer. For BO3 er små brett som er labyrinter hvor alle løper rundt i en voldsomt fart og du er i kryss ild mer eller mindre konstant. Er ikke reaksjons evnen spesielt bra så er du som regel ferdig før du skjønner hvilke vinkel skuddene kommer ifra.

 

Jeg begynner å dra på årene og er på ingen måte like rask som en på 15-25 år lengre. Og det merkes. Selvfølgelig kan det forbedres til en viss grad om jeg hadde spilt samme spillet i lang tid.

 

Men jeg må si jeg ser litt frem til mer rolig taktisk online fps.

Lenke til kommentar

Bra karakterer for MGS, men leser man anmeldelsene er det grunn til å lure på om mye av særpreget til serien er vekke. Mindre fokus på historie, og mye færre insane cutscenes og bosser, samt mindre humor og mer fokus på basebygging og ikke minst åpen verden og sjekklistene det medfører. Skal spille spillet, det kan godt være det er er awesome, men det virker mer som et bra tradisjonelt snikespill enn et bra MGS-spill. Virker som det er laget for alle andre enn MGS-fansen foreløpig.

 

Jeg har alltid likt MGS for den cinematiske historien, så det er ikke sikkert dette vil appellere like mye. Merker også jeg er drittlei åpen verden-konseptet, må nok ha en pause fra sjangeren etter Witcher 3.

Endret av Jakoozie
Lenke til kommentar

Jeg går inn i det med et åpent sinn. Faren med for mye fokus på historiefortelling er at de maler seg inn i et hjørne igjen, som de gjorde med alt tullballet de introduserte i MGS2, og som de måtte lage et spill nesten utelukkende bestående av cutscenes for å rydde opp i (med mer eller mindre hell). Jeg tenker at det kun kan være en fordel om de holder seg litt mer i tøylene når det kommer til historien og satser mer på å involvere spilleren. MGS3 mener jeg hadde den perfekte balansen mellom gameplay og historiefortelling uten at historien tok helt av og ble tullete. Jeg likte også godt den realistiske følelsen jeg fikk i Ground Zeroes, så hvis de klarer å kombinere det gameplayet med en sterk historie så må det bli bra.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...