Gå til innhold

Playstation 4 - Generell diskusjon


Latias

  

1 268 stemmer

  1. 1. Blir Playstation 4 en større suksess enn sin forgjenger?



Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har sett igjennom Bloodborne klippet på forrige siden, men vil ikke si jeg ble noe mer bergtatt nå enn under forrige seanse. Det ser fortsatt rimelig stivt og rett frem ut. Fiendene virker jo å ha Zalo i huet og det ser rimelig mongo ut med angrep som er helt ute av det blå timingmessig. I grunn ser det veldig hjernedødt ut hele greiene, ikke at det nødvendigvis alltid er negativt. Har jo Wolfenstein som kom tidligere i år, som jo er ett av årets desidert feteste spill så langt, etter min mening :D

 

Ellers var det jo samme traurige animasjoner og kjipe blodsøyler her og der, samt klipping og animasjonsbugs så det ljomer etter. Men jeg lar enda tvile komme det til gode og konkluderer med at dette nok er en tittel som rett og slett må prøves for å føle noe morro. Når det er sagt ser det rent grafisk Noe må jo være negative også :)

Endret av Mala
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg er en av de få som ikke blir blown away av bloodborne, men kan se at for mange virker det episk.

 

Det er jo ikke det at det ser så vanvittig inderlig ut, mer det at vi som kommer fra Demon's Souls/Dark Souls kjenner igjen stilen, og håper og forventer mer av det samme. For uinnvidde kan kanskje entusiasmen virke overdreven, skjønner det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...