Gå til innhold

LG Nexus 4 - Fornøyd eller skuffet?


Mixy

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da har jeg hatt noen dager med denne mobilen.. Må bare få skryte av hvor herlig god den er:) kommer fra en s3 og trodde en overgang ville bli lite merkbar men det er bare noe som er vanvittig tiltalende med måten denne mobilen fremstår på. Alt fra hvordan den ligger i hånden til hvordan glasset er buet ut mot kantene og flyten i menyene.. Det er en god stund siden sist jeg har brukt stock android men må si at det er blitt veldig mye bedre og rent estetisk fremstår som natt og dag i forskjell fra versjon 2.x som var sist jeg brukte android stock:)

 

 

Lenke til kommentar

Genialt

Da har jeg hatt noen dager med denne mobilen..

Genialt, takk for "tilbakemeldingen" da ventetiden er frustrerende, jeg solgte min GS3 til han jeg bor med da overgangen fra Nexus --> GS3 ikke var digg, alle mine kriterier som f.eks kvalitetfølelse, minimalistisk design forventer jeg å få i forhold til GS3 hvor TW er for "fargete" og kvaltitmessig føltes den som om den like gjerne kunne vært kjøpt på leketøysbutikken Brio.
Lenke til kommentar

Må le av den testen, argumenterer med at Samsung er raskt med oppdateringer, siden når ble ca. 5++ måned definert som raskt?

 

Hehe... Prøv og si det til de uheldige eierne av lg optimus 2x.. De fikk vel ics først i dag og den mobilen er vel 2 år gammel:)

 

Og det var sikkert litt jobb for samsung og få project butter til å funke ordentlig på sin hardware.. Tror jeg byttet lekkede samsung rom 20 ganger før den offisielle ble sluppet.. Nå er vel 4,2,1 også på vei til s3

Endret av DroidOle
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...