Credibility Skrevet 29. oktober 2012 Del Skrevet 29. oktober 2012 Kjøpte en pakke kyllingfilet for ca. en uke siden. Åpnet den samme dag, og har halve pakka igjen nå. Har ligget i kjøleskapet hele tiden, men bare i åpnet boks uten videre innpakning. Er de spiselige nå? Lukter litt.. uvant, men ikke jævlig. Samme lukta også etter steking. Kraftig tett i nesa, så dømmekraften er kanskje ikke der den burde være! Lenke til kommentar
TMB Skrevet 29. oktober 2012 Del Skrevet 29. oktober 2012 Hvorfor putta du de ikke i fryseren? Lenke til kommentar
Credibility Skrevet 29. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 29. oktober 2012 Godt spørsmål.. Tenkte ærlig talt ikke på det, siden jeg skulle spise en hver dag uansett, noe det ikke ble noe av. Må de kastes? Lenke til kommentar
TMB Skrevet 29. oktober 2012 Del Skrevet 29. oktober 2012 Tja...selv hadde jeg ikke tatt sjansen, men Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 29. oktober 2012 Del Skrevet 29. oktober 2012 Altså, hvis det ikke lukter helt forjævlig, har en tilnærmet "vanlig" lukt og ikke ser fordervet ut, så burde det ikke være noe problem. Selv har jeg spist kylling som har ligget godt over en uke i kjøleskapet. Stek den godt og ha på litt krydder, så går det nok greit Lenke til kommentar
Musty Skrevet 29. oktober 2012 Del Skrevet 29. oktober 2012 hvis du bare sørger for å steke den godt er det neppe noe farlig.. det verste som skjer at det smaker vondt, og da får du heller lage noe annet.. Lenke til kommentar
Credibility Skrevet 29. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 29. oktober 2012 Hadde nok funka. Har dog blitt greit paranoid etter litt googling på forventa holdbarhetsdatoer, og ville nok fått psykisk matforgiftning om jeg spiser det nå Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 3. november 2012 Del Skrevet 3. november 2012 Nå som det har gått enda flere dager siden du stilte det spørsmålet så må jeg bedømme av den kyllingfileten er uspiselig. Siden du var tett i nesen når problemet inntraff så var den nok uspiselig da også -Birger CaC Lenke til kommentar
baBuShKa Skrevet 3. november 2012 Del Skrevet 3. november 2012 Kylling er den type mat som man ikke kødder med, så jeg ville spandert på meg ny kylling og kasta den gamle. Lenke til kommentar
BirgerCaC Skrevet 3. november 2012 Del Skrevet 3. november 2012 Ja, det er fare for div bakterier osv. Sarmonella? m.m Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå