Hyd Skrevet 18. oktober 2012 Del Skrevet 18. oktober 2012 Nakke på svin smaker jo herlig. Ribbe er også flotte saker syns jeg, men vi er ingen like skjønner jeg! Lenke til kommentar
sinnaelgen Skrevet 18. oktober 2012 Del Skrevet 18. oktober 2012 Men bacon lar seg gjøre sammen med omelett.... Du liker bacon og egg men ikke svin, selv om bacon er svin ? Lenke til kommentar
knutinh Skrevet 19. oktober 2012 Del Skrevet 19. oktober 2012 problemet med svin er at det er så alt for mye av det. i kjøtt disken så er det meter på meter med svin, litt storfe og (om du er heldig) en pakke lammekoteletter. for å "lure" oss så kaller man svinekjøttet for noe som kan forveksles med storfe eller sau. er det virkelig sånn overproduksjon av svin? jeg deler oppfatningen av at det er krevende å lage god mat av svin ( og kylling filet). det blir fort tørt og smakløst. smak kan erstattes av krydder og saftighet av saus, men da kan man jo like gjerne sløyfe kjøttet og gå for veggis? svinenakke og helstekt kvalitetskylling kan være bra men det er ikke mat til hverdags hos meg Lenke til kommentar
Shruggie Skrevet 19. oktober 2012 Forfatter Del Skrevet 19. oktober 2012 Men bacon lar seg gjøre sammen med omelett.... Du liker bacon og egg men ikke svin, selv om bacon er svin ? Jeg liker ikke svin. Bacon er unntaket, og utelukkende sammen med omelett. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå