Gå til innhold

Debatten om biff, bacon og klima


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

problemet med svin er at det er så alt for mye av det. i kjøtt disken så er det meter på meter med svin, litt storfe og (om du er heldig) en pakke lammekoteletter. for å "lure" oss så kaller man svinekjøttet for noe som kan forveksles med storfe eller sau.

 

er det virkelig sånn overproduksjon av svin?

 

jeg deler oppfatningen av at det er krevende å lage god mat av svin ( og kylling filet). det blir fort tørt og smakløst. smak kan erstattes av krydder og saftighet av saus, men da kan man jo like gjerne sløyfe kjøttet og gå for veggis?

 

svinenakke og helstekt kvalitetskylling kan være bra men det er ikke mat til hverdags hos meg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...