Gå til innhold

Den store SimCity-tråden! [Stabile servere][Fortsatt kraftig bugget]


Anbefalte innlegg

Her er chatloggen min med dem som bevis:

 

*lang chatlogg*

 

Ble helt satt ut jeg, elendig service! Og tenk å true med å sperre Origin på den måten, det kan da umulig være lov?

 

Dette var utrolig klein lesning. "The charge of my credit card is fraud"? Er du seriøs? Selv om dette er kaos fra ende til annen, så er ikke dette bedrageri på noen som helst måte. Du har fått lastet ned spillet, du har fått varen du har bestilt. At den ikke virker er en annen sak.

 

Og har du betalt med kredittkort, så kan du kontakte kredittkort-selskapet ditt for hjelp til å gå videre med saken. Å snakke på den måten du gjør til en helt vanlig customer rep er egentlig ganske disgusting imo. Den du skjeller ut, er muligens en rep som sitter på et ’callcenter’ og tjener under $10 i timen og har flere hundre hendvendelser som skal besvares.

 

Og tilslutt; Ja, selvfølgelig kan/vil dem sperre Origin-kontoen din om du skulle ende opp med søksmål mot dem ang. bedrageri. Da vil din konto være endel av rettsaken. Du vet like godt som meg at det ikke kommer til å skje, så bare slapp av.

 

Take a breath og håndter dette på en skikkelig måte. Retur av digitale kopier etter du allerede har fått nedlastet produktet er et vanskelig punkt som ingen customer rep kan bare gi deg et definitivt svar på. Kjøpte du forresten spillet igjennom en norsk reseller/Origin eller noen andre? Bestilte du ikke fra noen som er bundet av norsk lov så spiller det lien rolle hva lovene her hjemme sier.

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Gleder meg til de neste par dagene når serverne har roet seg, jeg. Inntil da kan jeg uansett gjøre andre ting enn å bashe guidebøker på Amazon fordi serverne er dårlige, eller true med rettsak overfor ansatte på et call/chatsenter fordi de bedriver svindel..... Hvis de sier det tar 3 dager, ok da gjør det det.

 

Kanskje EA hadde beregnet ritkig ift regionene som skulle slippe til, men utelukket at alle i resten av verden skulle logge seg på med VPN i tillegg?

 

Får håpe alle utgivere i verden ikke undervurderer slike ting ved neste forsøk så det faktisk går an å spille et spill man har kjøpt - D3 og SimCity er ihvertfall gode eksempler på ikke-etterfølgelse uavhengig av DRM eller ikke.

Lenke til kommentar

Ser frem i mot en bedre dag i dag.. På twitter sier dem nå at flere servere er oppdatert pluss at det er en ny (europe east 3 tror jeg den het)

 

Så det blir sikkert enda litt justeringer og kanskje enda en server eller to i dag :D

 

 

Håper det hjelper litt !

 

EDIT :

 

Var inne å tittet minst 3 nye servere bare i europa !! :D

Endret av Titanium87
Lenke til kommentar

Jeg har faktisk klart å komme meg inn på spillet, dvs to ganger. Serverconnection har forsvunnet mens jeg har spillt, slik at byene ikke har blitt lagret. Regner med at dette blir ordnet med tid og stunder, selv om det er mildt sagt irriterende.

 

Jeg kommer til å savne større maps, offlinemodus, og muligheten til å lagre/loade spillet. Håper dette kommer etterhvert. Tidligere har jeg til tider kommet i destruktiv modus, og tenkt:"what if ? :) ". Da kan det være greit å trykke save, være litt destruktiv og kunne trykke load etterpå.

 

Når det kommer til selve spillet, ser det bra ut. Er en stund siden jeg spillte Sim City, men jeg ser at begrensningene på maps gir utfordringer :) Samme med ressurser som blir brukt opp, osv. Alle handlinger har en konsekvens, og det blir spennede å utforske dette videre.

 

Uten tvil et spennende produkt, når det virker....

Lenke til kommentar

Tok noen timer før jeg var i gang, men har nå spilt hele natta. Jobb om 4 timer :D

 

Bra det er fredag.

 

 

EDIT :

Var inne å tittet minst 3 nye servere bare i europa !! :D

 

Nice! Ser ut som om UK launch har gått relativt smooth ihvertfall.

Endret av Syv
Lenke til kommentar

Alt går smertefritt med spillingen så langt.

 

Jeg får stadig melding om at folk er unhappy pga, "there is nowhere to ship the freight". Hva kan jeg lage for å få shippa freighten ?

 

Trade depot eller masse commercial :)

Endret av Sveern
Lenke til kommentar

Hvis man har én liten avenue-stripe, og en liten flekk med grønn sone. Vil da det lille av boliareal jeg har, bli til høyblokk om ønske etter steder å bo er høy?

Du får ikke automatisk høyblokker, men det er et godt utgangspunkt. Du må bygge parker og idrettsanlegg i nærheten av disse bygningene, ha "high density" vei, samt at du må ha god plass for bygningene for å utvikle seg.

 

 

Kan vi gjøre om navnet på tråden til Sim City - Klagetråden?

Og så lage en ny en som omhandler selve spillet?

YES PLEASE!

 

Hvordan kan man lage en by som kun har Industrial? Må man bare si farvel til rådhuset?

Må man tilrettelegge med busstasjon og jernbane?

Rådhuset er ikke så dumt å ha uansett. Gode kollektivtilbud er et must!

Low og medium wealth tar bil/buss/tog, mens high wealth arbeidere tar bilen, taxi eller fly.

Lenke til kommentar

Godt å høre at det nå ihvertfall er håp om å få spille spillet man har kjøpt da. Og godt de kostet på seg flere servere, bare synd at de ikke klarte å beregne riktig ved launch.

 

Det som sikkert ikke kommer til å løse seg med det første er dette famøse savesystemet, ser ikke hvorfor i alle dager det ikke kan lagres lokalt når serverne kneler slik som det gjøres i alle andre Steam/Origin spill ellers. Når man da starter opp igjen kan man jo velge om man vil loade ifra maskinen eller siste cloud save, hvorfor gå bort ifra dette som har funket som fjell helt siden Steam ble født?

 

Vel vel, orker ikke å grine mer over verken EA eller DRM`er, får heller bruke energien på å spille som faen i helgen for å ta igjen det tapte :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...