Gå til innhold

Den store SimCity-tråden! [Stabile servere][Fortsatt kraftig bugget]


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det bare meg som synes random disasters kommer litt vel ofte? Har sett de spille litt og det skjer ofte at de får både to og tre disasters i løpet av en 4-timers økt. Det synes jeg er litt vel mye.

 

Jeg fikk én i løpet av 20+ timer i beta, og det var 20 min før slutt :)

Endret av omnomnomnivore
Lenke til kommentar
Gjest Slettet+130498

er vel veldig varierende når de kommer, fikk et par i den første timen i beta 1, deretter så jeg ikke noe mer de neste 8 timene. i beta 2 fikk jeg vel 1 på 4 timer.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Fikk epost fra Amazon i dag:

We wanted to let you know your pre-order for "SimCity - Limited Edition [Download]" was inadvertently canceled by our system

 

Fikk et gavekort på 5$, så kan prøve å bestille der igjen. Men kan hende det ble kansellert pga. falsk adresse.

Hvor er det det anbefales og bestille?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Nei. Står dette når jeg prøver å laste det ned fra profilen min:

 

This game is not available for download yet. It will be on . Any required keys will be made available on that date.
Lenke til kommentar

Med fare for å reklamere, www.simcityhall.net er en glimrende kilde for informasjon om spillet. Flere av brukerne der har vært med på developer beta, og man kan si at de er over snittet interessert i spillet. Veldig mange fine tråder om alt fra utdanning, veidesign til soneplanlegging osv.

Lenke til kommentar

Lurer på om jeg skal gå til anskaffelse av dette spillet, har aldri vært noen Sim City spiller før i det hele tatt. Spilte en del Anno 2070 og fikk virkelig sansen for dette, og etter det jeg har sett av streams på youtube og andre steder, kan dette være et spill for meg.

 

Men har alltid vært litt skeptisk til å kjøpe cd-key'er fra nettsteder som er over halv pris i forhold til Origin, noen tips til billige (billigere enn Origin) og trygge sider?

Lenke til kommentar

Nå som Electronic Arts har bekreftet via Twitter osv at spillet vil slippes natt til 5. Mars i USA (amerikansk tid) for kunder i USA, betyr det at vi som har forhåndsbestilt via Origin også vil få tilgang fra 5. Mars?

 

Det er vell ikke noen soneinndeling i Origin, ergo ser jeg ikke helt hvordan de skal klare å begrense tilgang for "ikke amerikanere" om de da ikke låser opp Origin pre-orders før 7. Mars men det virker jo smått absurd å behandle egne Origin kunder på den måten.

 

 

 

Hva spillet angår så må jeg selv, som aldri har spilt SimCity tidligere si at områdene virker litt vell små. Det er mulig ikke alle kart er tilgjengelig via BETAen og at du kan få en litt grei størrelse på ting om du velger de aller største områdene, men utifra det jeg har sett så ser det ikke ut som du kan tilbringe så alt for mye tid på en by da de fleste ser ut til å maksimere område iløpet av toppen 1,5 time. Du kan alltids optimalisere og forbedre, noe som sikkert gjør at de mest pirkete av oss sitter i et par timer men jeg så for meg muligheten til å faktisk bygge en skikkelig by men av det jeg har sett så blir det jo litt mer tettbygde strøk enn en skikkelig by. Virker som at enhver "by" må tilpasses et gitt mål om du skal ha noe effektiv spilling, det å bygge en "alt-mulig" by virker nærmest umulig med den plassen man får tildelt.

 

 

Det må jeg si at er en smule skuffende, nå elsker jeg stort sett alt annet jeg har sett og tror jeg kommer til å storkose meg men hater følelsen av å gå tom for plass så alt alt for fort før man i det hele tatt føler man har fått startet skikkelig på byen, blir litt som å spille RollerCoaster Tycoon med små kart som gjør at du ender opp med å bygge en liten utgave av TusenFryd istedenfor den kick-ass parken som du egentlig var ute etter å bygge.

 

 

Skjønner jo at de er ute etter at flere spillere skal samarbeide, at man skal ha regioner hvor byene spiller sammen, hvor du har en by spesialisert innenfor kultur, en innenfor industri, en innenfor tech osv osv.. Men av det jeg har sett til nå så er kommunikasjonen mellom byer temmelig minimal, og det at en kompis kanskje har en industriby som gir meg alt jeg trenger fra industri så betyr jo ikke det at jeg ikke nødvendigvis skulle ønske at jeg hadde plass til en liten industri del i min egen by men det ser ut til å bli vanskelig på grunn av plassmangel.

 

 

 

For artige videoer så anbefaler jeg Jesse Cox og Crendor sine videoserier:

 

Også TotalBiscuit sin livestream var ganske artig, dog veldig lang og han var langt dårligere på spillet enn jeg trodde:

http://www.twitch.tv/totalbiscuit/b/373197925

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...